ÖTV düzenlemeleri sonrasında paylaştığımız yeni araç fiyatları dizimize devam ediyoruz. Skoda modelleri için yaptığımız paylaşımın hemen arkasından bu sefer de 2021 Citroen C3 Aircross ÖTV indirimi için detayları paylaşacağız.

Tamam her paket için bir indirim durumu söz konusu olmadı ama yapılan indirim dikkat çekmedi desek yeridir. Öyle indirimler geliyor ki neredeyse eski fiyata göre bir sıfır araç bir de ikinci el araç almak mümkün. 70-80 bin TL gibi seviyeleri bulan indirimler var. Bu modelde de göz ardı edilmeyecek indirim söz konusu.

2021 Citroen C3 Aircross ÖTV İndirimi Sonrası Fiyatlar

Aslında araç çok yeni bir araç. Temmuz ayında bu modelin ülkemizde satışa çıktığının haberini yaptık. Makyaj çalışması yapılmış ve seri satışa sunulmuştu. Makyajlı kasa üzerinden gelen indirimler söz konusu.

Sadece giriş modelde geçerli bir indirim var. Gönül isterdi ki diğer paketlerde de indirim olsun ama bu çok mümkün olmadı. Öyle ki diğer paketler için ÖTV dilimini değiştirecek fiyatlar söz konusu değil.

Giriş paketine gelince bu seri için giriş paketi 1.2 PureTech 130 beygirlik EA6 Feel Bold paketi. Yine belli sensörleri ve multimedya ekranı gibi artıları beraberinde getiren giriş paketi 300.000 TL satış fiyatı ile sunulmuştu. Hatta biz ona 301.000 TL diyelim.

2021 Citroen C3 Aircross ÖTV indirimi sonrasında bu paket 245.000 TL seviyesine indi. Aracın diğer paketlerinde de bir miktar kampanya indirimi var ama en yakın paket 320 bin TL fiyatla satışa sunulmuş. Yani ÖTV indirimi bir yana diğer paketlerde fark iyice açıldı.

En yüksek paket seçeneğinde şu an seri 353 bin TL gibi bir fiyata sahip. Aradaki fark 100 bin TL’nin üzerinde. Ama giriş modelinin de donanımları çok düşük değil ekleyelim.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version