2021 Citroen C3 Aircross, makyaj operasyonundan geçmiş ve iddialı bir kasayla beraber tanıtılmıştı. Makyaj çalışmasının da başarılı bulunduğu araç için şimdilerde güzel bir haber daha var. Bu sefer aracın Türkiye satışları başladı. Tam döneminde geldi diyebileceğimiz serinin lansmana özel indirimleri de var. Bu da güzel bir haber. Otodünya takipçileri artık biliyor bir araç ülkemize ilk giriş yaptığı zaman genelde, lansman indirimi adı altında 20 bin TL’ye varan indirimler alabiliyor.

Yeni model bu indirimleri alan modellerden biri oldu. Peki aracın hangi seçenekleri var ve ülkemizde ne kadar fiyatla satılacak?

2021 Citroen C3 Aircross Türkiye Fiyatı ve Paketleri

Ön tampon değişiklikleri ve far yenilemeleriyle beraber gelen makyajlı kasanın, 6 farklı renk imkanının olduğunu ekleyelim. 6 ayrı renk ile iki ayrı tavan rendi de seçilebiliyor. Yani özelleştirmelerin de çok olduğu seride, Shine paketi ve Feel Bold paketi dikkat çekecek. Bu paketlerin yanında bir de Feel seviyesi giriş paketi olacak.

Tam otomatik 6 ileri vitesle alınabilen araçlarda motor seçenekleri ise 2 adet. Motor konusunda çok fazla seçenek sunulmaması yanında 1.2 benzinli 130 beygirlik motor ya da 1.5 litrelik dizel 120 beygir motor seçilebiliyor.

Motor seçeneklerinde elektrikli bir seri olmadığını görüyoruz. 2021 Citroen C3 Aircross fiyatlarına geçelim. Giriş modeli ülkemizde Feel Bold seçeneği. Bu seçenek için normalde başlangıç fiyatı 307 bin TL olarak açıklandı. Fakat bu fiyat indirimle beraber 300 bin TL seviyesine kadar düşüyor.

Eğer en yüksek seçeneği almak isterseniz de dizel serisinde Shine modelini görüyoruz. En yüksek seçeneğin fiyatı da 353 bin TL olarak belirlenmiş. Tabii ki bunlar başlangıç fiyatları. Değişiklikler de olabilir. Tüm fiyatlar için ise aşağı bir görsel paylaşımı ekliyor olacağız.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version