Fiat 500X serisi için özel bir versiyon hazırlandığı açıklanalı 2 ay oluyor. 2 aydır aracın özel versiyonu gelecek diye bekliyoruz. Bu özel versiyonun ise en büyük artısının üstü açılır bir seri olacağını konuşuyoruz. Cabrio SUV olarak tanımlayacağımız bir aracın geleceğinin iddia edilmesinin üzerinden 2 ay gibi bir süre geçmişken işte bu seri için yeni bir video yayınlandı. Fiat 500X Yachting olarak isimlendirilecek olan özel versiyonda doğrulanmış oldu.

Fiat CEO’su Olivier Francois tarafından paylaşılan video ile beraber nasıl bir araç geleceğini de görmüş olduk. Hem umutlandık hem de hayal kırıklığı yaşadık.

Fiat 500X Yachting Üstü Açılır Bir Seri Olacak

Umutlandık çünkü bu modelin geleceği doğrulanmış oldu. Yapılan paylaşım bir nevi belirsizliği ortadan kaldırmış oldu. Belirsizlik ortadan kalkınca, aracın detaylarına inmeye başladık. Aracın detaylarına indiğimiz zaman ise bir hayal kırıklığı yaşadık.

Bunun da nedeni açılır tavan için yapılan seçim oldu. Aslında tamamen açılır tavanlı bir cabrio SUV modelinin geleceği düşünülüyordu. Fakat yayınlanan görsellere bakacak olursak, Fiat 500 modelindeki o kumaş tavan tercihi bu seride de yapılacak gibi duruyor.

https://youtu.be/NhPqI09KqIQ

Kumaş tavanın kullanılması, aracın biraz geri planda kalmasına neden olabilir. İkinci kısım ise tavanın yatay olarak açılıyor olması. Tam dikine arkaya kadar inen bir tavan değil de yatay olarak açılan bir tavan söz konusu. Bu durumda da farklı bir yapı kullanılacağını anlıyoruz. Çok yakında araç için daha fazla bilginin de gelmesi bekleniyor.

Ama tabii ki baştan belirtmiş olalım, öyle motor seçiminde falan bir fark beklemiyoruz. Fark özel versiyonda açılır tavan ve ek tasarım artıları olacak gibi duruyor. Aracın fiyatı konusunda da çok büyük bir fark olmayacaktır.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version