ÖTV değişimi falan filan derken otomobil sektöründe en azından sıfır araçlar için bir hareketlilik oluşmaya başladı. Sektörden iyi haberler peşi sıra gelmeye devam ediyor. Fiyatı indirilen araçlar bir yana, Eylül ayıyla beraber yeni kampanyaları da görmeye başladık. Zaman zaman bu kampanyalardan da söz ediyoruz. Son indirim haberi ise 2021 Hyundai Kona modelinden geldi.

Yakın zamanda tanıtılmış ve ülkemizde de satışa çıkmış olan araç, Eylül listesiyle beraber indirimlerini de devam ettiriyor.

2021 Hyundai Kona İndirimi Ne Seviyede?

Aracın indirim durumunu anlamak adına Ağustos ayı fiyatlarına bakmak gerekiyor. Seri Ağustos ayında başlangıç fiyatı olarak neredeyse 300 bin TL aralığına yaklaşmıştı. Hatta tavanına dokunup sonrasında geri düşmüştü. Fiyatın giriş modeli için 297.250 TL seviyesindeydi. ÖTV değişikliği ek indirimler falan derken fiyat 247.379 TL seviyesine kadar düştü.

Giriş model için geçerli olan fiyat indirimi Eylül ayı listesinde de devam etti. Aracın en yüksek paket seçeneği olan Elite modeli ise yine 400 bin TL sınırına kadar dayanmış durumda. 1.6 CRDI 48 V DCT Elite dizel versiyonunda fiyat şu an için 391.400 TL olarak belirlenmiş. Bu paket için ek bir değişiklik yok.

Onun dışında Dizel modellerde de fiyatı indirilen paketler var. Dizel Style ve Smart paketinin fiyatlarında indirim söz konusu.

  • Dizel Style paketi – 350.400 TL’den 327.261 TL’ye indirilmiş.
  • Dizel Smart paketi – 368.400 TL’den 350.061 TL’ye indirilmiş.

Evet Eylül ayı için açıklanan 2021 Hyundai Kona indirimleri bu şekilde. Aracın giriş paketinde ek olarak 100 bin TL kredi için 12 ay %0 faiz kampanyasının olduğunu da ekleyelim. Kampanya için şu an net bir tarih ise belli değil.    

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version