Daha bir hafta ya da olmadı 2021 Seat Leon fiyat listesi için yeni bir paylaşım yapmıştık. Yaptığımız paylaşımda 300 bin TL sınırını zorlayan araç için iyi haberlerden söz etmiştik. Haziran’ın hemen öncesinde aracın fiyatlarında indirime gidilmiş ve 300 bin TL psikolojik sınırının altına inilmişti. Fakat sadece birkaç gün sonra yeni zam haberleri açıklandı. Bu sefer iyi haber vermek pek mümkün olmayacak çünkü zamlar sonrasında konulan psikolojik sınır bir kez daha geçilmiş oldu.

Zam Öncesi son fiyatları görmek için buraya bakabilirsiniz.

2021 Seat Leon Fiyatları Ne Derece Değişiklik Gösterdi?

Daha birkaç gün kadar önce açıkladığımız indirim haberlerinden sonra aracın giriş modelinde herhangi bir değişiklik yapılmamıştı. Giriş model 231 bin TL gibi bir seviyede kalmıştı.

Diğer paketlerde ise uygulanan indirim sonrasında 300 binin hemen altına inilmişti. Gelen zamlar sonrasında yine giriş modelinde bir değişim olmadığı anlaşılıyor. Giriş modelinde yine 231 bin TL satış fiyatı söz konusu. Son gelen zamlar yine giriş modellerine herhangi bir etki yapmış değil.

Buna karşın bir üst pakette ise fiyat 299 bin TL seviyesine kadar inmişken bu zam sonrasında yeniden 319 bin TL seviyesine çıktı. 300 bin TL sınırı geçilmekle kalmamış oldu aynı zamanda 310 bin TL bandı da geçilmiş oldu.

2021 Seat Leon FR modelinde ise zam öncesinde fiyat 290 bin TL olarak açıklanmıştı. Bu fiyat zam sonrasında FR modelinde 309 bin TL olarak değişmiş oldu. Aracın satış fiyatında yapılan zamlar 20 bin TL civarını bulmuş oldu.

Haziran ayı için açıklanan fiyatların ne kadar süre geçerli kalacağı ise bilinmez. Çünkü çok sık değişim görülmeye başlandı. Bir indirim yapılıyor ve psikolojik sınır aşağı çekiliyor. Bir zam haberi gündeme geliyor ve araçların satış fiyatları yine uçuyor. Sürekli olarak değişen dinamikler olduğunu görmeye başladık.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version