ÖTV matrah değişikliği haberleri yapmaya devam ediyoruz. Uzun bir süre de yapmaya devam edeceği gibi duruyor çünkü araçların fiyatlarında ciddi oynamalar söz konusu. Yakın zamanda Megane modelinin ve Nissan’ın bazı araçlarının fiyatlarının düştüğünü belirtmiştik. Şimdi de bir haber 2021 Skoda Scala indirimi ile geldi.

Skoda çok ciddi miktarda indirim yaptı. Aracın bir modelin indirimler 70 bin TL seviyesine kadar çıkıyor. Peki son indirim haberlerinden sonra yeni Scala için hangi pakette nasıl bir fiyat söz konusu?

İlginizi Çekebilir: Nissan, ÖTV Matrah Değişikliği Sonrası İndirimleri Açıkladı! Fiyatlar Düştü

2021 Skoda Scala İndirimi ve Son Durumlar

ÖTV dilimi değişen araçlardan biri olan Scala, Premium modelinde ciddi bir indirim yapabildi. Aslında araç ülkemizde 4 paket olarak satılıyor ve her paket için indirim söz konusu ama Premium paketinde yapılan indirim 70 bin TL seviyesine kadar çıkıyor.

Burada serinin ilk paketinde yani 1.0 TSI 110 beygir PS DSG Comfort modelinde fiyat 248 bin TL’den 231 bin TL seviyesine düşmüş durumda. Birinci paket için açıklanan bu indirim bile güzel bir indirim. Fakat yukarı paketlere çıktıkça indirimler daha da dikkat çekiyor.

Bir üst pakette 258.400 bin TL olarak araç fiyatı, indirim sonrasında 240.600 TL seviyesine kadar indi. Aracın Premium paketinde ise 334.900 TL olan satış fiyatı 264.200 TL seviyesine kadar geriledi.

Son seçenek ise 1.5 motorlu 150 beygir ACT Premium paketi. Bu paket için de satış fiyatı 360.900 TL idi. ÖTV değişikliği sonrasında ise fiyat 332.500 TL’ye kadar geriledi. 2021 Skoda Scala indirimi bu şekilde. Bu indirimler tabii ki memnun edici olan indirimler ama daha iyilerini de bekliyoruz. ÖTV matrah değişikliği dışında bir de ek ÖTV indirimi gelmesi durumunda çok güzel bir tablo ortaya çıkabilir.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version