ÖTV matrah limitlerinde yapılan değişiklikler sektör için adeta can suyu oldu. Öyle ki fiyatlar ciddi bir şekilde yükselmiş giderken, peşi sıra indirim açıklamaları gelmeye başladı. Değişiklik sonrasında yeniden ilk alt ÖTV dilimine düşen araçlarda 60-70 bin TL’yi bulan indirimler var. Araçlarında indirime giren markalardan birisi de Nissan oldu. Değişen fiyatlar sonrasında markanın en popüler modellerinde çok ciddi indirimler açıklandı.

Yine bazı modeller ve bazı paketler ile sınırlı olarak kalsa da söz konusu indirimler yeni bir alım fırsatını da ortaya çıkarmış durumda. Peki hangi araçlarda ne kadar indirim var?

İlginizi Çekebilir: 2021 Renault Megane Sedan İndirim Aldı! Dev İndirim

Nissan ÖTV Değişikliği Sonrasında Hangi Araçların Fiyatlarını İndirdi?

Yapılan yeni açıklama sonrasında ilk dikkat çeken model Nissan Juke oldu. Henüz yeni kasasının satışları yeni başlayan ve ülkemize yakın zamanda giriş yapmış olan aracın, düz vites Tekna modeli için çok güzel bir indirim söz konusu.

Juke 1.0 DIG-T 115 beygir Tekna düz vites paketi için geçerli olan indirim sonrasında aracın fiyatı 291.800 TL’den 243.400 TL’ye kadar düşmüş oldu. Aracın fiyatında yaşanan düşüş satışları canlandıracaktır. Tabii ki beklenti bu yönde.

Fiyatı düşen diğer model ise Nissan Micra modeli oldu. Bu modelde de 1.0 IG-T 92 beygir CVT Platium paketinde ve CVT Tekna paketinde bir indirim söz konusu. Platium paketinde yapılan indirim sonrasında aracın fiyatı 313 bin TL’den 261 bin TL civarına kadar inmiş oldu.

CVT Tekna paketinde yapılan indirim sonrasında ise aracın fiyatı 285.200 TL’den 237.900 TL’ye kadar inmiş oldu. Nissan indirimleri şu an için bu şekilde. Dileriz benzeri indirimleri sık sık görürüz ve araçlarda alım gücü bir nebze daha artmış olur. Bundan sonraki dönemde ÖTV için daha ne gibi değişikliklerin olabileceği ise tabii ki bilinmiyor.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version