2022 BMW 3, makyaj çalışmasından geçecek ve yeni yüzüyle seriyi canlandıracak biliyoruz. Yeni model yılıyla beraber gelecek olan makyaj çalışmasında, nelerin değişeceği konusunda ise şimdiye kadar çok fazla bilgimiz yoktu.

Bu zamana kadar gelen bilgiler daha çok yüzeysel olan bilgilerdi ve aracın son halini hiç görmemiştik. Aslında yine kesin olarak bir bilgi elde etme şansımız olmadı. Yani marka resmi bir paylaşımda bulunmadı. Ama bu kez yeni seriye ait olduğu iddia edilen yeni bir görsel geldi. Haliyle tasarım konusunda da daha fazla fikir sahibi olduk.

2022 BMW 3 Tasarımı Nasıl Olacak?

Yeni seriye ait olduğu iddiası ile paylaşılan görsellerde, ön kısımda değişiklik işaret ediliyor. Ön kısımda yine böbrek ızgara olacak gibi ama bu sefer ızgaralar sanıldığı kadar büyük olmayacak. Yeni serilerde ızgara alanı bir hayli büyümeye başladı ama bu modelde çok büyütülmeyecek gibi duruyor. Sürücülerin de genel isteği bu yönde olmuştu.

Onu bir kenara atarsak, tampon kısmında da değişim ve bir makyaj çalışması olacak gibi duruyor. Kaput genişliği ve tipi eski seriyle birebir aynı gibi gözüküyor olsa da alt tamponlar tamamen değişecek gibi duruyor.

Bu kısımda ek havalandırma kanalları bir tık büyütülecek. Far gurubunda da yenileme yapılacağını gördüğümüz aracın arkası için de aynı değişikliklerden söz edebiliriz. Hem önce hem de arkada değişimi gösterecek olan aracın, makyajlanması motorunun değişmesine de neden olacak mı göreceğiz.

2022 BMW 3 için yeni motor seçenekleri beklentisi yüksek ama dediğimiz gibi bunun için şimdilik bir veri elde etmedik. Sadece elektrik gücünün seriyi şahlandırması durumu söz konusu olabilir.  

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version