2022 BMW 7 Serisi serisi, markanın yeni amiral gemisi modellerinden biri olacak. Amiral gemisi serisi bir araç olması, beklentileri tabii ki arttırmış durumda. Bu zamana kadar gelen sızıntılar da beklentilerin artmasının ne kadar yerinde olduğunu gösteriyor. Öyle ki son sızıntıda dış kasa değil de bu kez iç yapının detayları ortaya çıktı.

Bu sefer aracın ön konsoluna ilişkin bazı görüntüler yayınlanmış durumda. Ön konsolun yapısının nasıl olacağına ilişkin detay veren görseller, kullanılacak olan ekranların ne kadar büyük olacağını da kanıtlamış oldu.

2022 BMW 7 Serisi Çift Ekranlı Konsol ile Gelecek

Zaten araçlarına artık detaylı geniş ekranlara ekleyen BMW, en son i45 Grand Coupe modelinde böyle bir tercih yapmıştı. Şimdi de gördüğümüz yeni araçta da çok geniş bir ekran kurulumu olacak.

Beklentimiz multimedya ekranı dediğimiz orta konsolda yer alacak olan ekranın 14-15 inç arasında bir boyutunun olacak. Sürücü kısmındaki dijital ekran tercihinde ise 12-13 inçlik bir boyut sunulması bekleniyor.

Ekran dizilimi ise yine tek ekran dizilimi şeklinde olacak. Yani şöyle ki tek parça olarak yerleştirilen ekranların bölüm bölüm ayrılması durumu söz konusu olacak. Ayrıca multimedya ekranının da bir tık daha sürücüye dönük bir ekran olacağını anlamaktayız.

Görsellerde dikkat çeken diğer kısım ise direksiyonun bir tık daha kalın olacağı. Tabii ki seri üretim modelde değişiklik olabilir ama şimdilik değişim net olarak gözükmüş durumda. İç kısmında da dış kısmında da kendisini gösteren 2022 BMW 7 Serisi, çok iddialı olacak onu anladık artık. Ama tanıtım için daha bekleyeceğiz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version