BMW’nin elektrikli araç sayısının ne kadar artmaya başladığına dikkat ettiniz mi? Marka çok kısa süre içerisinde çok sayıda elektrikli model için tanıtım yaptı. Zaten böyle bir dönüşüm planları olduğunu da açıklamıştı. İşte bu dönüşüm kapsamında gelecek bir başka model de 2022 BMW i7 serisi olacak.

Bu yıl başladı başlayalı gündemde olan araç, yakın zamanda da resmi tanıtımda boy gösterecek. Nisan ayında tanıtılacağı söylenen araç için yeni teaser görüntüleri bile yayınlandı.

2022 BMW i7 Nasıl Özelliklerle Gelecek?

Aracın kar üzerindeki testlerini gösteren yeni teaser videosuna göre, BMW’nin karakteristik tasarımı aynen devam edecek.

Araç elektrikli bir araç olsa da böbrek tipi ızgara tasarımı bulunacak. Tabii ki ızgaranın göstermelik olması bekleniyor ama o dev böbreklerin yine yerinde yer aldığını göreceğiz.

Bunun dışında bir hayli uzun bir araç olacağı da net olarak anlaşılan 2022 BMW i7’nin, yine sert çizgileriyle de kendisini gösterdiğini göreceğiz.

Tamam kamuflaj var ama özellikle kaput üzerinde çok net kaslı çizgiler dikkat çekmiş olacak. Tasarım için şu an için detaylar bu kadar.

Teknik açıdan da aracı değerlendirmek istiyoruz. Teknik açıdan da araç için beklentilerden söz edelim.

Bu açıdan bakacak olursak 2022 BMW i7, çok güçlü bir elektrikli model olacak. Araçta 4 tekerden çekiş sistemi ve çift elektrikli motor bekleniyor.

616 beygirlik toplam güçle motorlar, 1.100 Nm tork değerine sahip olacak deniyor. Daha önce iX M60 modelinde de yer alan teknik özelliklere benzer özelliklere sahip olması beklenen aracın, çok daha fazlasını sunma ihtimali de var. Bunu da eklemiş olalım.

600 km üzerinde menzil sunma gibi handikaplar olabilir. Tüm bunları ise Nisan ayı tanıtımında resmi olarak öğrenmiş olacağız.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version