Togg, günler sonra ön siparişlerle gündeme gelecek. Araç için artık süre çok kısaldı. Her şey iyi gidecek olursa aracı çok yakında yollarda da göreceğiz. En son yerli aracımız için resmi mobil uygulama Trumore da yayınlanmıştı. Ön siparişlerin yine bu uygulama üzerinden de ilerlemesi bekleniyor. Biz bir yandan aracı beklerken, araç için yeni gelişmeler de yaşanıyor. Son habere göre Togg için test sürüşü şansı yakalamamız mümkün.

Bunun nasıl olacağı konusunda da bilgiler var. Detaylardan söz edeceğiz ama şunu da belirtelim ki yerli otomobil çok iddialı bir şekilde hazırlıklarını sürdürmekte. Test sürüşleri bile anılmaya başlandı.

Togg için Test Sürüşü Nasıl Yapılacak?

Aracın test sürüşünün yapılacağı bilgisi, doğrudan resmi sosyal medya hesaplarından duyuruldu. Paylaşımda “Togg’un Gemlik Fabrika’sını gezmen ve C-SUV ile bir tur atmak ister misiniz? Trumore ile bu isteğiniz gerçekleşebilir” şeklinde bir ifade yer aldığını görüyoruz.

Burada anladığımız Trumore uygulaması sayesinde aracın test sürüşüne çıkmak mümkün olacak. Test sürüşüne hak kazananların ise bir çekiliş sonrasında belli olması bekleniyor. Bekleniyor diyoruz çünkü bu konuda detaylar henüz açıklanmadı.

Paylaşımda bu detayların yarın açıklanacağı söyleniyor. Muhtemelen kullanıcıların ilgisinin de yavaş yavaş Trumore uygulamasına çekilmesi sağlanacak. Aracı son kullanıcıların da test edecek olması ise güzel bir haber.

Bu aynı zamanda planların, hedeflendiği süre içerisinde doğru bir şekilde ilerlediğini de gösteriyor. Seri üretimle beraber ön siparişlerin ne zaman açılacağını da merakla bekliyoruz. Muhtemelen bundan sonraki süreç Togg için ön siparişlerin açılması süreci olacak.

Satışların ne zaman başlayacağını ise şu an için bilemiyoruz. Satış fiyatı ve stok adedi gibi daha birçok bekleyen bilgi var. Bu konularda da bilgi geldikçe sizlerle paylaşacağız. Ayrıca Togg için test sürüşü konusunda detaylar açıklandığı zaman da bu içeriğimizi güncelleyeceğiz.

Test Sürüşüne Nasıl Hak Kazanılacağı Açıklandı – Güncelleme

Togg’u test etmek ve Gemlik üretim tesisini gezmek için beklenen detaylar açıklandı. Kullanıcılar bu fırsatı Trumore uygulaması üzerinden elde edecek demiştik.

Togg sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada da detaylar verildi. İşiniz tamamen şansa kalmış durumda.

Togg ile test sürüşüne çıkmak için uygulamayı indiren her 25 bininci kullanıcıdan biri olmanız lazım. Uygulamayı indiren her 25 bininci kişi, Nisan ayında aracı test etmek ve üretim tesisini gezme hakkına sahip olmuş olacak.

Toplamda 40 kişinin seçileceği de açıklanan bir başka detay. Bana soracak olursanız test sürüşü için biraz fazla meşakkatli bir yol olmuş. Son kullanıcılara sunulacak olan aracın, eninde sonunda kullanıcıların rahatça test edebileceği bir pozisyona geleceğini söyleyebiliriz.

Zira satın almadan önce denemek isteyebilirsiniz. Otomobiller için bu çok normal bir süreç. Togg seri üretim hızı arttıkça, test sürüşleri gibi konular da daha ulaşılabilir bir hale gelecektir.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version