2022 Honda Civic modelini uzun süredir, açıkçası ayrı bir keyifle tartışıyoruz. Evet belki tasarımı beğenmeyenler de oldu ama beğenenlerin sayısı da hiç az değil. İddialı modelin özellikler iç kısmında çok büyük değişiklikler olduğunu da gördük ve seri üretim versiyonun tanıtımı sırasında paylaştık. Bunlar sedan için konuştuklarımızdı. Şimdi odağımızda bir model daha var o da 2022 Honda Civic Hatchback.

Özel bir seri olacağına kesin gözüyle baktığım HB modelinde de öne çıkacak olan çok detay olacak diyebiliriz. Başta zaten serinin HB modelinin gelmesi çok iyi bir gelişme. İşte bu seri için iki yeni görüntü de geldi. Bir YouTuber’ın lansman öncesinde çektiği düşünülen görüntüler bize önemli bir fikirler vermiş oldu.

2022 Honda Civic Modelinin Özellikleri Nasıl?

2022 Honda Civic Hatchback İç Kısımda Çok Değişiklik Göstermeyecek

Görsellerin birinde aracın egzoz çıkışına rastlıyoruz. Burada korum ve bir hayli geniş bir egzoz kısmının kullanıldığını anlıyoruz ve aslında çok değişiklik olmadığını da söyleyebiliriz.

Asıl iç kısmı gösteren görsel dikkat çekici. Arka kapının açılıp çekildiği gözüken görselde de HB modeli olmasına rağmen geniş bir alana yer verileceğini anlıyoruz. Özellikle arka kısımda aracın geniş bir alanı olduğunu göreceğiz.

Burada ön koltukların sonuna kadar geri getirildiğini de düşünüyorum. Diz mesafesi açısından görsel çok tatmin edici değil. Aradan ön kısımda yer alan tasarımda az da olsa gözüküyor. Bu kısımda sedan modeliyle çok benzer bir yapı olacağı kesin denebilir.

Üst kısımda yer alan ekran ve yeni vites kolu da net olarak görselden anlaşılabilen detaylar arasında. Haliyle çok benzer bir seri beklesek yeridir diyebilirim. Zaten 2022 Honda Civic Hatchback tanıtımı da 23 Haziran’da. Yani bir süre sonra her şeyi öğrenmiş olacağız.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version