Honda’nın yeni araba serisi olarak tanıtılan 2022 Civic modelleri genişlemeye devam edecek. Sadece sedan ya da sadece HB ile sınırlı kalmayacak olan seri bir de 2022 Honda Civic Type R modeliyle güncellenecek. Daha sportif bir model olacağına kesin gözüyle bakılan serinin, nasıl farkları olacağı konusunda kesin bilgilerimiz bulunmuyor ama şu var ki aracın test sırasında çekilmiş olan görüntüleri gelmeye devam ediyor.

Nasıl bir modelle karşı karşıya kalırız ya da kasa kısmında nasıl farklar olur bu paylaşımlarla bizim de detayları öğrenmemiz sağlanıyor. Son gelen görseller ise biraz daha fazla bilgi almamızı sağladı çünkü bu görsellerde daha az kamuflaj var.

2022 Honda Civic Type R Tasarımı Nasıl Olacak?

Yeni modelde yer alan tasarım yapısı çok konuşulacak orası kesin. Bir kere arka kısımda bir önceki seride gördüğümüz yapıdan biraz daha sert görüntülü bir tasarım olacağını anlıyoruz. Yine ara kısımdaki o geniş spoyler kullanılmaya devam edecek orayı anladık ama buna ek olarak bir de bagaj kapağının hemen üzerinde yer alan minik bir spoyler eki daha olacağını da gördük.

Zaten stop lambası takımlarının da değişeceğini gördüğümüz serinin, egzoz borularında da değişiklik olacağı üzerinde durulmuş. Orta kısımdaki yerini koruyan egzoz boruları, merkezde bir tane büyük ve yanlarda iki adet olmak üzere üçlü bir set gibi duracak. Merkezdeki borunun daha geniş olması ise şu an en büyük değişiklik gibi gözüküyor.

Aracın ön kısmı için de olacağı düşünülen değişiklikler dikkat çekici. Bir kere bu kısımda bir far değişikliğinden söz ediliyor. Baktığımız zaman diğer kasalarda olduğu gibi far takımlarının değişeceğini anlıyoruz.

2022 Honda Civic Type R modelinde gördüğümüz son detaylar bunlar. Aracın testleri son hız devam ediyor. Yakında tanıtım olacak ve ek bilgiler de açıklanacaktır.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version