Honda’nın tamamen elektrikli aracı olması beklenen 2022 Honda e:NS1 modeli için beklenen tanıtım yapıldı. Aracın tanıtıma çıkmadan önce, tanıtım için hazırlanmış olan bazı görsellerinin sızdırıldığını görmüştük. Bunun dışında aracın Çinli yetkililer tarafından onaylanırken de bazı görselleri de yayınlanmıştı.

Böylece seri henüz tanıtılmamış olsa da dış tasarım detayları netlik kazandı. Yeni aracın tanıtımının yapılması da bu detayların kesinleşmesini sağladı. Tamamen elektrikli HR-V modeli olarak da gösterilebilecek olan seri için paylaşılan tüm bilgilere bakalım.

2022 Honda e:NS1 Nasıl Bir Araç ?

Honda’nın açıklamalarına bakacak olursak araç, yeni HR-V modelinin tamamen elektrikli versiyonu olacak. İki farklı versiyon olsa da üretim yerleri dışında bir fark yok. Standart model dışında hibrit bir araç vardı ama bu kez tamamen elektrikli motordan güç alacak bir araçla karşı karşıyayız.

Görsellere bakıldığı zaman, aracın arka kısmında bazı değişiklikler olduğu anlaşılıyor. Bu değişiklikler, özellikle stop lambaları kısmında kendisini gösterecek. Stop lambaları tam boy olacak ve bu kez daha kalın stop lambalarının kullanılması durumu geçerli olacak.

Yine bu kısımda markanın yazısı şeklinde bir logo göreceğiz. Arka bölümde tamamen elektrikli vurgusunu yapacak olan logolar ve 2022 Honda e:NS1 isminin kullanılacağı da görülüyor.

Bu tasarım detayları dışında aracın teknik özellikleri için de bazı açıklamalar var. Onay sırasında da vurgulandığını gördüğümüz bu açıklamalara göre araçta, 201 beygirlik bir elektrikli motor yer alıyor. Elektrikli motor, 150 km maksimum hıza kadar destek verecek. Menzil değeri ise 500 km civarında olacak.

İlk etapta Çin’de satışa sunulacak olan 2022 Honda e:NS1 için diğer bölgelerde satış olup olmayacağı ise bilinmiyor. Fiyat ve detaylar konusunda yakın zamanda bilgiler açıklığa kavuşacaktır.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version