Kia’nın yeni nesil araçları için paylaşımlar hızla gelmeye devam ediyor. SUV sınıfı birkaç modelin sızdırıldığını ve kamuflajlı olarak görüntülendiğini gördük. Şimdi ise 2022 Kia Niro için görseller geldi. Bu sefer aracın dışarıdan çekilmiş olan görselleri değil, iç kabinden çekilmiş olan görselleri gözüktü.

Aslında bakarsanız aracın bu kısımda bir kamuflaj sunması gerekiyor. Muhtemelen testler sırasında çekilen görüntülerde kamuflajın iç mekana yerleştirildiği de gözüküyor. Fakat ya aracı kullanan test kişisi örtüleri bir neden için kaldırdı ya da aracın testi sırasında bir gerekliliği için bu örtüler kaldırıldı. Öyle ki ön konsol net olarak gözükmüş durumda.

2022 Kia Niro Konsol Tasarımı Nasıl Olacak?

Görsellere bakıldığı zaman aracın yine Sportage modellerinden alışkın olduğumuz çift taraflı dijital ekranla geleceğini anlıyoruz. Ekranlarda çerçeve alanı da kullanılmış ama nihai versiyonda muhtemelen bu çerçevelerin olmadığını göreceğiz.

Dijital gösterge paneli ile multimedya ekranı tek bir panel üzerinde yer alacak gibi duruyor. Multimedya ekranın hemen altında ise yine klima kontrolleri yer alacak. Oradan da alt kısma indiğimiz zaman ise vites kolunun da yer aldığı, yenilenmiş olan orta konsol kısmının olduğunu görüyoruz. Burada birçok tuş bulunmakta.

Direksiyon simidinde de birçok değişikliği beraberinde getireceği anlaşılan 2022 Kia Niro modelinin, daha öncesinde hazırlanmış olan render görüntülerinde yer alan tasarımı yansıtacağı anlaşılıyor. Bu tasarım için de bir örnek ekleyeceğiz. Ne kadar benzediklerini göreceksiniz.

Şimdilik 2022 Kia Niro modeli için gördüklerimiz bunlar. Bu serinin iddialı bir araç serisi olacağı zaten kesin. Seride yer alacak olan multimedya ekranlarının yenilenmesi, buton yerleşimlerinin yenilenmesi önemli bir iç tasarım değişikliğini işaret ediyor.

Motor ve dış kasa tasarımında da isteneni verecek olursa o zaman çok güçlü bir araç bizi karşılayacak diyebiliriz. 2021 yılının sonuna yetişeceğini düşündüğümüz seriyi ilgiyle bekliyoruz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version