2022 Kia Sportage, çok üzerinde durduğumuz araçlardan biri oldu. Serinin üzerinde o kadar çok durduk ki tanıtımla ayrı bilgiler paylaştık sonrasında ayrı bilgiler paylaştık. En son belli başlı teknik özelliklerinin de açıklandığını duyurduğumuz araç için şimdilerde Güney Kore satışları başlamış durumda.

Tabii ki seri önce Güney Kore’de satışa çıkacak çünkü markanın kendi ülkesinde satışlar yapılmaya başlandı. Ama Kia bizler için de bir sürpriz yaptı. Evet aracın satışlarına şimdilik sadece Güney Kore’de başlandı ama bu sefer de seriden yeni görseller yayınlandı. Aracı daha iyi tanımamız adına önemli olan görseller, seride ne kadar iyi detaylar görmeye hazırlandığımızı gösteriyor.

2022 Kia Sportage için Son Paylaşılan Görseller

Görsellerde özellikle iç kısımda bir fark dikkatimizi çekti. İç kısımda normalde çift geniş ekran kullanıldığını görmüştük. Araç ilk paylaşıldığı zaman dijital gösterge panelinin yanında orta kısımda geniş bir multimedya ekranına yer verildiğinden söz etmiştik.

Fakat anladığımız ve öğrendiğimiz şu ki aslında bu iç tasarım aracın üst donanım paketi için geçerli olacak. Daha düşük giriş seviyesi donanım paketlerinde ise ikinci bir multimedya ekranı yer almayacak kısımda yer alacak olan ekran tuşlu ve standart bir ekran olacak.

Haliyle seri için beklentileri değiştiren bir adım oldu diyebiliriz. Yeni görsellerde iç tasarımda değişen kısım burası. Ek olarak dijital klima tercihlerinin de değişebileceğini belirtelim. Avrupa’da satışa sunulacak olan 2022 Kia Sportage versiyonlarında da yine aynı değişiklikleri bekliyoruz.

Avrupa paketinde ve doğal olarak Türkiye paketlerinde daha nasıl değişimleri göreceğimizi şu an kesin olarak söyleyemiyoruz. Bunu ancak ve ancak aracın Türkiye paketi açıklandı zaman sizlerle paylaşabileceğiz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version