Bazı araçlar var öyle büyük kasaya sahipler ki aracı gördüğümüz zaman dev kasa tabirini kullanıyoruz. Genelde pickup modelleri için böyle bir tabir kullanıyor olsak bile SUV segmentinde de bu tip araçlar giderek yaygınlaşıyor. İşte bu araçlardan birisi de 2022 Kia Telluride modeli olacak.

Zaten 2021 modeli yakın bir zamanda yenilenen araç, şimdi de makyaj çalışmasından daha fazlasını sunmak için yenileniyor. 2022 yılında geleceği söylenen bu yeni araç için önemli bir sızıntı da yapılmış durumda.

Daha önce Sportage modelini gizlemek için kullanılan kamuflajların içerisinde karşımıza çıkan araç, belli detaylarını gösterdi. Evet kamuflajlar var ama bunun yanında gözüken detaylar da var.

2022 Kia Telluride Tasarımı Nasıl Olacak?

Kamuflajlardan anladığımız net olarak bir far değişikliği olacağı. Yan kısımlarda tek bir far şeridi olmasının yerine, daha geniş bir şerit kullanılmış gibi duruyor. Zaten bu seride dikine far kullanımına yer veriliyor. Aynı yapı ufak değişikliklerle beraber devam edecek gibi duruyor.

Bunun dışında arka stoplarında da bir değişim olduğu konusunda eminiz. Ufak dokunuşlar yapılmış gibi gözüküyor ama detayları görme fırsatımız tabii ki olmadı. Farları geçtiğimiz zaman, kapalı olan ön ızgarada da bir değişim olduğunu anlıyoruz.

Genelde Kia modellerinde Kaplan Burnu ızgara yapısı görüyorduk. Ama bu kez işlerde bir değişiklik durumu söz konusu olacak gibi. Yine bu alışılmış tasarımda revizeler olacağı anlaşılıyor. Araları daha geniş ızgaralar göze çarpıyor.

Muhtemelen yeni KIA logosunun da kullanılacağı 2022 Kia Telluride modelinin, motor kısmında farklarının olup olmayacağı ise en belirsiz olan kısım. Aracın kasasını ve yapısını gördük ama motor konusunda hiç bilgimiz yok. Yeni seri kamuflajlı olsa da gözüktüğü için yakın zamanda seri resmi olarak tanıtılacaktır ve motor konusunda da bilgiler ortaya çıkacaktır.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version