2022 Nissan Leaf modeli için Avrupa örtüsünün yakın zamanda kalkmasını bekliyorduk. Neyse ki Nissan bu konuda çok geç kalmadı. Beklenen örtüyü bugün itibariyle kaldırdığını duyurdu.

Aracın yeni versiyonunda çok değişiklik olmasa da tasarım noktasında yapılan revizeler olduğunu gördük. Bu yeniliklerde ve serinin sahip olduğu özelliklere bakalım.

2022 Nissan Leaf Tasarımında Yeni Renk Seçenekleri Artısı

Seri için jant modellerinde değişikliğe gidilmiş durumda. Burada 16 inç ve 17 inç yeni jantlar dikkat çekiyor. Çok daha farklı bir desenle gelen jantlar, aracın görüntüsünün de değişmesini sağlamış durumda.

Bunun dışında renk kısmında da Evrensel Mavi ve Magnetic gibi seçenekler seriye dahil oldu. Aslında bu seçenekler de kısa süre önce Qashqai modelinde gördüğümüz seçeneklerden başkası değil.

Hemen hemen aynı tasarım dilinin sunulduğunu zaten biliyorduk. Şimdi renk konusunda da yeni Nissan Leaf abisinin yolundan giden bir araç olmuş oldu.

Teknolojiler kısmına baktığımızda da yine Nissan’in üst sınıf teknolojilerinin devam ettiğini anlıyoruz. ProPilot, Android Auto ve Apple Carplay, Nissan’ın son seri multimedya eğlence sistemi ve sürüş kontrol teknolojileri yine Leaf modelini süslemeye devam edecek.

Bunların dışında teknik kısmında da değişim olmayacak. 62 kW ve 40 kw pillere sahip olan versiyonlar sunulmaya devam edecek. Eski nesilde olduğu gibi 150 beygirlik güç sunan elektrikli motorlu versiyon giriş, 218 beygirlik elektrikli motoru olan model ise üst versiyon olarak gelecek.

2022 Nissan Leaf bu yeni model yılı ile beraber fiyat konusunda neler sunacak göreceğiz. Zira henüz fiyat bilgileri ortaya çıkmadı.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version