Nissan, devasa boyutlu SUV modeli Armada Mountain Patrol’ü ABD’de düzenlenen yeni bir fuar kapsamında görücüye çıkardı. Arizona eyaletinde düzenlenen off-road temalı fuarda gösterilen araç, 18-20 Mayıs tarihleri arasında ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Toplamda 8 yolcu taşıma kapasiteli Armada SUV’da 5.6 litrelik V8 motor kullanılıyor. 390 beygir güç üretebilen bu motor 3855 kilogram yük çekebilme kapasitesine de sahip.

Doğayla iç içe olma fırsatı

Armada isimli model fuara hazırlanırken birçok modifikasyon gerçekleştirilmiş, fakat bunların arasında en göze çarpanı, aracın çatısına yerleştirilen kamp çadırı. Alps Mountaineering markasını taşıyan çadır, konaklayan kişilere geniş uyku alanı vaat ediyor. Aynı zamanda aracın çatısına bagaj ve sandalye de sığabiliyor.

Bu modelde yok yok!

İçeriye geçtiğimiz zaman ise bizleri Lowrance marka navigasyon sistemi karşılıyor. Off-road radyo sistemine ev sahipliği yapan modelin ARB çekmeceleri, Rhino Racks marka alüminyum koltuk çekmeceleri, Pelican seyahat çantası, Dometic marka derin dordurucu ve Otterbox Venture soğutucuları bile mevcut.

Icon Vehicle Dynamics firmasından tedarik edilen süspansiyonlar zorlu off-road şartlarında modelin dengesini güçlendirirken, A sütununun uzatılmış olduğu da gözden kaçmıyor. 17 inçlik Icon Rebound marka jantlar ve Nitto Ridge Grappler etiketini taşıyan 35/12.25/17 lastikler ise cabası. Egzoz çıkışında da Magnaflow markası tercih edilmiş.

Modelin henüz satışa çıkıp çıkmayacağına dair bir açıklama yapılmadı. Hiçbir masraftan çekinilmeden modifiye edilen Armada Mountain Patrol’ün ziyaretçilerden geçer not aldığını söyleyebilmek mümkün.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version