Alman lüks otomobil üreticisi Mercedes, yenilenen G63 modelini tanıtalı henüz birkaç gün oldu. Ancak şimdiden yüksek performanslı bu off road aracının bir de “özel sürüm” modeli geliştirildi. Mercedes yıldızını taşıyan çoğu yeni modelde olduğu gibi yenilenen G63 için sınırlı sayıda üretilen Edition 1 paketi geliştirildi.

Normal G63’e kıyasla hem iç, hem de dış tasarımda birçok görsel iyileştirmenin yapıldığı G63 Edition 1, G63’ün üretim bandına girmesinden ancak 12 ay sonra müşterilerin beğenisine sunulacak.

Kırmızı renk baştan çıkartabilir!

Siyah, simsiyah bir renge sahip olan G63 Edition 1’e eşlik eden kırmızı çizgiler kesinlikle baştan çıkartıcı. Yan aynalarda, çelik jantlarda ve fren kaliperlerinde siyah AMG yazısına eşlik eden kırmızı renk tonu, araca kesinlikle göz alıcı bir güzellik katmış. Keza aracın yanına dikkatli bakıldığında kapıların en altında gri renkli bir şerit kullanıldığı da görülebiliyor. Bu, diğer çoğu Edition 1 modelinde uygulanan şeritlerin aynısı.

Stop lambalarına uygulanan karartma da aracın siyah rengini pekiştiren detaylar arasında yer alıyor.

Bahsi geçen kırmızı çizgiler aracın içindeki deri döşemelere da aynı şekilde taşınmış. Koltuklardan tutun, ön konsola ve emniyet kemerlerine kadar birçok yerde kırmızı rengin çekiciliği göze çarpıyor.

Tüm bu tasarımsal değişikliklere rağmen G63 Edition 1’de özel herhangi bir motor iyileştirmesi yapılmamış. Yine aynı 4.0 litrelik V8 biturbo 577 beygirlik güç üretebilen, 0-100 km’si 4.4 saniye olan motor kullanılmış.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version