Hibrit araçlar arasında büyük bir ses getirmiş olan Audi A3 E-tron, 5 kapılı bir model ile bizleri karşılıyor. Aslında araca ilk baktığımı zaman, klasik A3 olduğunu aktarabiliriz. Melez bir araç olduğunu farketmek için, aracın kokpitine geçmek gerekiyor. Hibrit teknolojisini en içten yaşatan bu araç, 1.4 litre hacimli 204 beygirlik benzinli motoru ve 6 ileri S-tronic önden çekişe sahip şanzımanı ile üst kalite bir hibrit araç olduğunu kanıtlıyor. Ayrıca eğer bu aracı elektrik ile kullanırsanız, 102 beygirlik bir güç olacaktır ve bu elektrik ile yaklaşık 120 kilometre yol gidilecektir. Aracı diğer Audi araçlarından pek fazla ayıramayız fakat istenileni en iyi şekilde verdiğini söyleyebiliriz.

7.6 SANİYEDE 100KM HIZA ULAŞIYOR

Araç 0 kilometreden 100 kilometreye yaklaşık 7.6 saniyede ulaşım sağlıyor ve bu rakam gayet tatmin edici. Buna ek olarak aracın azami hızı 222 kilometredir. 222 kilometreye de çok rahatlıkla ulaşabildiğini sizlere söyleyebiliriz. Bununla beraber Audi A3 E-tron tam bir performans aracıdır. 1210 litre bagaj hacmi, geniş aileler için araba eklenmiştir. Klasik A3’lerin bildiğiniz gibi bagajı çok büyük değildi fakat bu melez araç ile, artık bagaj sorunu çekmeyeceksiniz!

Aracın ortalama yakıt tüketimi, 100 kilometrede yaklaşık olarak 1.5 litredir. Böylece tasarruflu bir hibrit araç olmasından dolayı, bir çok alıcıya ulaşım sağlamıştır ve sevilerek kullanılan bir araçtır.

ÜST DÜZEY ÖN KONSOLA SAHİP MODEL: A3 E-Tron

Aracın ön konsoluna gelecek olursak eğer, teknolojinin en üst düzeyde olduğunu söyleyebiliriz. Kokpite ilk baktığımız anda, teknolojiyi ciğerlerimize kadar hissediyoruz ve sürücü odaklı bir alan görüyoruz. Audi A3 E-tron’da dijitallik ve dokunmatik multimedya bizleri karşılıyor. Koltukların açılarına kadar kaliteli bir işçilik ile üretilmiş. Süspansiyon olarak bağımsız Mschperson dengeleyici yay ilk defa bu araca eklenmiştir.

Tüm bu özellikleri içerisinde barındıran Audi A3 E-tron uygun fiyatlardan alıcılara sunuluyor. Öyle ki bu özelliklere sahip olan klasik bir audi aracı, 150.000 TL civarında seyir alırken, bu araç için istenen satış fiyatı sadece 120.000 TL’dir. Üretimi devam eden bir araç olsa da, ikinci el piyasası da çok canlı bir araçtır. Aracın bilinen büyük özelliği, uzun yol yaptığı zaman sorun yaşamaması ve yedek parça konusunda kaliteli olmasıdır.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version