Öncelikle kısa ve öz bir biçimde bir konuyu açıklığa kavuşturalım: Evet, Camaro gerçek ve ciddiye alınması gereken bir spor otomobil ve virajları çok iyi dönüyor.

Amerikalı sporcuların sabit akslarıyla güç aktarımı ve virajda tutunma için savaştığı günler çok geride kaldı.

Camaro, net bir çalışma karakterine sahip olan direksiyonuyla virajlara hedefinden emin bir biçimde yönlendirilirken başarılı bir güç aktarımı da oluşturuyor.

Chevrolet Camaro Büyülüyor!

Ve elbette insanı büyüleyen V8! İlk etapta Corvette için geliştirilen 6,2 lt’lik motor her devir bandında kelimenin tam anlamıyla “öküz” gibi çekiyor.

6 ileri vitesli manuel şanzımanda kaçıncı viteste olursanız olun gaz pedalına bastığınızda Camaro iştahlı bir biçimde ileri atılıyor. Sürüş modlarından Track yani “pist” seçildiğinde bu çekiş gücüne nefes kesen bir ses de eşlik ediyor.

290 km/s’lik maksimum hız ve 4,6 saniyelik 0-100 km/s hızlanması dikiz aynasındaki görüntüleri çabucak küçültmek için fazlasıyla yeterli.

Rijitlik ve işçilik kalitesi de yerli yerinde. Koltuklar rahat ancak spor kullanımın da hakkını verecek seviyedeyken kokpit ergonomisi ve kullanımı hakkında şikayete gerek yok.

Bunun dışında dar olmakla birlikte arka koltukların ve ortalama bir bagajın sunulması pratik özellikler olarak dikkat çekiyor.

Otohaber

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version