Citroen Ami projesi, markanın aracı satışa çıkardığı her bölgede ilgiyle karşılandı. Özellikle fiyat konusunda bir avantaj sağlayan araç, tamamen elektrikli olmasıyla beraber de büyük bir fırsatı beraberinde getirmiş oldu. Mart ayında ülkemizde de satışa çıkması beklenen araç için markanın yeni planları da ortaya çıkmaya başladı. Bu kez Citroen Ami Buggy projesinin geleceği söylendi.

Yeni proje ve araca ilişkin detaylar da yavaş yavaş netlik kazanıyor. Marka bu kez tam olarak neyin peşinde yakın zamanda göreceğiz. Fakat şimdiden de bildiğimiz şeyler yok değil.  

Citroen Ami Buggy Arazi Odaklı Bir Araç Olacak

Yeni modelde arazi odaklı bir kullanım göreceğiz. Serinin araziye uygun versiyonu gelecek desek yeridir. Yeni lastikler, koruma alanlarının eklendiği farlar ve kapı kısımlarında yer alan yeni koruma barları dikkat çekecek.

Bu koruma barlarıyla beraber araç arazi şartlarına daha uyumlu bir hale gelmiş olacak. Aracın ön kısmına eklenecek olan koruma bölümünü de unutmamak lazım.

Arazi şartlarına dayanıklı hale gelecek olan Citroen Ami Buggy, yük taşımak isteyenler için üst kısımda ek bir tavan barına da sahip olacak. Tabii ki aracın yük taşıması durumunda, şarj kullanımı nasıl değişecek bunu bilemiyoruz.

Sonuçta araziye uygun bir versiyon gelecek olursa, motor kısmında değişiklikler yapılacak mı bunu da bilen yok. Şimdilik motor özellikleri ya da menzil değerleri gibi konularda ek bir açıklama gelmedi.

Şu an Citroen Ami Buggy, yeni geliştirilen bir proje olarak dikkat çekiyor. Aracın ne zaman tam olarak hayata geçeceği noktası da net olmayan noktalardan bir tanesi. Bu konuda da ek bir açıklama gelecek mi bekleyeceğiz. Şu an aracın standart versiyonu için Türkiye fiyatlarını bekliyoruz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version