Dacia Duster indirim haberini, hafta sonundan beridir bekliyorduk. Çünkü ÖTV dilim değişikliği sonrasında, bir alt dilime geçen araçlar arasında Dacia Duster serisinin de bazı paket seçenekleri vardı. Dacia’nın yeni fiyatlarının nasıl olacağı merak edilirken, söz konusu seri için beklenen haber geldi.

Büyük indirimlerin yapıldığı yeni fiyatlar için duyuru geldi. Üstelik iddialı bir paket seçeneği için de indirim söz konusu. Yani sadece tek paket seçeneği için indirim yapılmış değil. İndirim miktarına ve yeni fiyatlara yakından bakalım.

Dacia Duster İndirim Durumu ve Yeni Fiyatlar

Aracın iki paket seçeneği için değişiklik yaşandı. İki paket ÖTV diliminde değişiklik yaşanan paketler oldu. Burada ilk indirim alan model Dacia Duster Comfort 1.5 Blue dCi 95 beygir 4X2 E6DFull paketi oldu. Normalde 303 bin TL satış fiyatına sahip olan aracın, ÖTV değişikliği sonrasında ise 50.100 TL indirim alarak 252.900 TL gibi bir fiyatla satıldığı duyuruldu.

Bu paket için zaten Dacia Duster indirimi dikkat çekici ama bir diğer pakette indirim biraz daha fazla bir şekilde karşımıza çıkıyor. Diğer paket Prestige 1.3 TCe 150 beygir paketi oldu. Bu paket için de 55.100 TL gibi bir indirim uygulandı ve aracın fiyatı da 247.900 TL seviyesine kadar geldi.

Dacia Duster indirimi de bu şekilde karşımıza çıktı. Açıkçası beklediğimiz ve özlediğimiz indirimler olduğunu söyleyebiliriz. Dileriz bu indirimler daha uzun süre de devam eden indirimler olur. Bundan sonraki süreçte fiyatların ne olacağını tahmin etmek zor. Bir indirim furyası başlamış durumda ama işler değişir mi ya da stok sorunları yaşanır mı göreceğiz.  

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version