Artan fiyatların kampanyalarla dengelenmeye çalıştığı bir döneme girmişken, çok satış elde eden markalardan gelen kampanyalar bizi bir hayli sevindiriyor. İşte böyle markalardan biri olan Dacia, yeni kampanyalarından birini de duyurdu. Bu kampanya tek bir araç için yapılmış bir kampanya gibi gözükmüyor. Ayrıca öyle indirim ya da faizsiz kredi imkanı gibi bir durum da söz konusu değil. Bu kez daha farklı bir kampanya var. Dacia ödeme erteleme kampanyası olarak geçen kampanyanın detaylarına geçtiğimiz zaman, diğerlerinden farklı bir kampanya yapısı olduğunu siz de anlayacaksınız.

Dacia Ödeme Erteleme Kampanyası Detayları ve Araçlar

Başta söyledik ama bir kez daha söylemek isterim, kampanya sayfasına baktığımız zaman herhangi bir model konusunda bilgi verilmemiş. Yani kampanya bir model için değil de tüm araçlar için geçerli olacak gibi duruyor. Aksi bir durum olacak ve paylaşılacak olursa zaten bunun da bilgisini veririz.

Kampanyaya göre Temmuz ayında herhangi bir Dacia aracı aldığınız zaman, kullandığınız kredi 2022 yılına kadar ertelenecek. Yani 2022 Ocak ayına yani ilk ayına kadar kredi ödemesi yapılmayacak. Yeni yılla beraber kullanılan krediler için de ödemeler başlamış olacak.

Bu bile güzel bir kampanya ama Dacia ödeme erteleme kampanyası ek bir avantaj ile desteklenmiş. Bu desteklemeye göre marka size 1.500 TL’ye kadar olan kısımda yakıt hediyesi de sunuyor. Yine yakıt hediyesi için de herhangi bir sınır sunulmamış.

Yakıt hediyesi de tüm modeller için geçerli gibi gözüküyor. Üçüncü avantaj ise kasko indirimi. Temmuz ayında alınacak olan araçlar için 1.000 TL kasko indirimi ve +1 yıl uzatılmış olan garanti imkanı da sunuluyor. Yükselen fiyatlara karşı kampanyaların bol tutulduğu kesin.

Bu kampanyaların Dacia satışlarına ne kadar etki edebileceği ise tartışılır. Temmuz ayı satış verileri paylaşılırsa ya da yıl sonunda satış verileri paylaşıldığı zaman öğreniriz.  

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version