Renault’un sene başında Symbol modeli yerine ülkemize getirdiği Taliant modeli yeni uygun fiyatlı sedan modeli olarak gösterilmeye başlamıştı. Tamam fiyatlar yüksek biliyoruz ama şu an ki genel ortalamaya göre uygun fiyatlar desek daha doğru olacak. Renault ise bu araçtan istediği satış rakamlarını elde etme konusunda kararlı gibi gözüküyor. Öyle ki marka yeni araç için yeni bir kampanya düzenledi. Yeni Taliant kampanyası, aracı almak isteyenler için güzel bir kredi fırsatı sunuyor.

Tüm paketlerde geçerli olmasa da belli bir seviyeye kadar avantajını gösterecek olan kampanyanın detaylarından konuşalım istiyorum. Bu modeli tercih edecek sürücüler için nasıl bir artı sağlanıyor?

Yeni Taliant Kampanyası Tüm Detayları

Kampanyanın geçerli olduğu paket, Touch 1.0 Turbo X-tronic 90 beygir paketi olarak açıklanmış durumda. Bu modelin 213.500 TL olan satış fiyatı için geçerli olan kredi kampanyasında 60 bin TL krediye kadar faiz uygulaması yapılmıyor.

171.500 TL peşinat ve 60 bin TL kredi ile aracı alabiliyorsunuz. Araç için 60 bin TL kredi çektiğiniz zaman ise 12 ay vade için %0 faiz ile geri ödemeler yapıyorsunuz. Firmanın sitesinde aylık taksitlerin miktarı ise 5.067 TL olarak açıklanmış.

Burada 90 bin TL kredi çekme imkanınız da bulunuyor. 90 bin TL kredi çekecek olursanız o zaman 18 ay vade hakkını alıyorsunuz. 18 ay vade olması, faizin biraz yükselmesine neden oluyor. Faiz %0,82 seviyesine kadar çıkıyor. Aylık ödeme ise 5.590 TL olarak belirlenmiş.

Yeni Taliant kampanyası için kredi detayları bu şekilde. Aracı alacak takipçilerimize şimdiden hayırlı olması dileğiyle diyelim ve yeni bir kampanyada görüşmek üzere yazıyı bitirelim.   

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version