Dacia modellerinin fiyatları hızla yükselmeye devam ederken bu artışı biraz olsun frenleyecek olan güzel haberler de gelmeye başladı. Dacia Yaz kampanyası ise bu konuda en iyi adımlardan biri oldu. Yaz kampanyasıyla beraber yüksek faizlerden kurtulmamız sağlandı desek yeridir. Özellikle kredi kullanarak araç almak isteyenler için sevindirici olacak olan kampanyada, çok popüler modeller için geçerli bir kredi avantajı olduğunu da belirtelim.

İlginizi Çekebilir: Renault, Yaz Dönemi için Harika Bir Kampanya Başlattı

Dacia Yaz Kampanyası için Merak Edilen Her Detay

Yaz kampanyasına konuk olan ilk araç Dacia Duster modeli oldu. Sadece Dacia Duster Prestige 1.0 ECO G 100 beygir 4X2 E6D Full modeli için geçerli olan kampanyada 60 bin TL için 24 aya kadar vade imkanı sunuluyor. Üstelik kredinin faizi ise sadece %0.99 olarak açıklanmış durumda.

24 ay için geçerli olan krediden yararlandığınız aracın fiyatı ise 222.000 TL olarak açıklanmış. Duster için sunulan kredi imkanı güzel ama sadece bu model için geçerli bir kredi imkanı yok.

Dacia Sandero Stepway modeli için de faiz kampanyası var. Bu modelde Comfort 1.0 Turbo ECO-G 100 beygir paketinde geçerli olmak üzere 60 bin TL kredi kullanabiliyorsunuz. Kredinin vadesi Duster modelinde olduğu gibi 24 ay. Kredi için sunulan faiz oranı ise %0.99 olarak açıklandı. Aracın fiyatına gelince bu paket 203.900 TL.

Kampanyaya dahil olan son araç ise Dokker Combi modeli. Bu modelde Combi Ambiance Eco-G 110 beygir serisinde kampanya geçerli. Yine 60 bin TL için %0.99 faizle beraber 24 aylık vade imkanı sunuluyor. Aracın fiyatı ise 156.900 TL.

Dacia yaz kampanyası için paylaşılan bilgiler bunlar. Renault modellerinde olduğu gibi 3 modelde geçerli olan kredi imkanı dikkat çekici ama çok uzun sürmeyecek. Bu fırsatlar da sadece Haziran ayında geçerli olan fırsatlar.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version