Premium sınıf araçlarıyla kendisini kanıtlamaya başlayan DS, ülkemizde de yüksek fiyatlı ama iddialı araçlarla yer almaya başladı. İddialı araçlarla gördüğümüz marka, giderek iddiasını da öne çıkaracak adımlar atıyor. Bu adımların sonuncusu ise DS 7 Crossback Louvre özel versiyonu oldu.

Bir özel versiyon olarak tanıtılan ve ülkemizde de satışlarının yapılacağı söylenen araç, yine lüks sınıf serilerden biri olacak. En köüt yanı ise serinin ülkemizde de sınırlı sayıda satılacak olması. Peki kaç araç sunulacak ve özellikler neler bakalım.

DS 7 Crossback Louvre Özellikleri ve Detayları

Araç özel bir versiyon ama DS 7 Crossback serisinin Nappa deri versiyonu üzerinden yükselen bir araç. Aslında bakarsanız çok büyük bir farkı yok. Yine PureTech 225 benzinli motor ve deri döşemeler geliyor. Aracın farkları ise Louvre işlemeleri.

Hem iç kısımda hem de dış kısımda adını aldığı Louvre Piramidi detaylarını barındıran DS 7 Crossback Louvre, ayna kısımda bu piramitlerle işleme sunuyor. İç kısımda da özel desenleri beraberinde getiren araç, jantlarıyla da bir hayli alımlı bir seri olacak.

Jantlar kısmında da özel versiyona özel hazırlanmış 20 inçlik Alexandria jantlara yer verilmiş. Zaten tasarımı seveceğinize eminiz.

Tasarım dışında, otonom sürüş desteği, kamera üzerinden kontrol edilebilen süspansiyon özelliği, akıllı sürüş desteği sistemleri gibi artıları da olan DS 7 Crossback Louvre modelinin ülkemizde 25 adet ile sınırlı satılacağını da öğrendik.

Adet sınırlı olunca aklınıza ne geliyor? Tabii ki yüksek fiyat. Muhtemelen bu özel versiyon çok ucuz olmayacak. Fakat ne kadar fiyatla satılacak henüz belli değil. Yılın üçüncü çeyreği içerisinde fiyat açıklamalarının yapılması ve belki de serinin satışa çıkması beklentisi var.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version