Palyaço kolejindeki öğrenciler gibi bazı şeyler yarım yaşam döngüsüne sahiptir. İşte burada beklenenden daha önce piyasadan kaldırılan ve popüler olmayan 5 otomobili bulabilirsiniz.

Erken Kaybolan 5 Kötü Otomobil Listesi

OPEL SINTRA (1997-1999)

İlk MPV’nizi üretiyorsunuz, işte size yapmanız gerekenler: Onu ekonomik, sağlam ve güvenli yapın. Fakat bu bir Opel değildi.

V6 motoruyla Chevrolet logosunun yerine kendi isimlerini koymuşlardı. Direksiyonun ise Euro NCAP tarafından boyun kırdığı tespit edildi.

FORD COUGAR (1998-2002)

“Yeni Capri! Yeni Capri!” Bu, Cougar’ı daha ilginç hale getirmek için 1998’de Ford’un bulduğu bir yoldu. Ne yazık ki Mondeo bazlı coupe en az heyecan verici Cougar’dı ve kimse almak istemedi.

Birçok açıdan MX-6 bazlı selefi Probe’dan da daha yumuşaktı.

TOYOTA YARIS VERSO (2000-2004)

Genç insanlar için tasarlanmış bir otomobili aldılar ve bunu bambaşka bir şeye dönüştürdüler.

Bir su kaydırağına telesiyej eklemek gibi bir şeydi: Artık eğlencesi kalmadı, fakat en azından yaşlılar işin içine girdi. Korkutucu görünümü yok etti.

RENAULT KOLEOS (2008-2010)

Disneyworld’de Star Tours simülatöründe tıkılıp kaldığınızı düşünün; ama ekranın olması gerektiği yerde büyük bir delik var.

Su aygırı görünüşü haricinde bu temel olarak ilk Renault Koleos’un benzediği şeydi; 2017’de yeniden gündeme geldi.

HYUNDAI VELOSTER (2011-2014)

2011’de asimetrik Veloster’in Hyundai’nin gideceği yeni yönün temelini oluşturacağı söylenmişti. Neyse ki akılları başlarına geldi ve bir yanda VW Golf tarzı araçlar, bir yanda da Scirocco gibi araçlar yapmaya başladılar. Ama bu pek iyi değildi.

Kaynak: Car

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version