Fiat, yakın zamanda yeni SUV modeline ilişkin bir görsel diziyi yayınlamış ve başlattıkları kampanyayı duyurmuştu. Fiat tarafından yapılan kampanya ile beraber aracın isminin doğrudan kullanıcılar tarafından belirleneceği açıklandı. Bunun için bir web sayfası yapılmıştı ve bu web sayfası üzerinden markanın yeni aracının ismi için anket başlatılmıştı. Anket içerisinde 3 farklı isim dikkat çekiyordu. Bunlardan birisi Domo, birisi Tuo bir diğeri ise Pulse olarak açıklanmıştı. Hangi ismin seçildiği ise belli oldu. Fiat Pulse aracı yakın zamanda geliyor.

İsim Seçimini için daha önce paylaştığımız habere buradan ulaşabilirsiniz.

Fiat Pulse için Görseller Paylaşıldı

Yeni SUV modeli için yapılan anket sonrasında kazanan isim Pulse modeli oldu. Paylaşılan tüm oylar içerisinde %65’lik bir orana sahip olan Pulse ismi, böylece aracın adı olmuş oldu.

Bu ismi takip eden ikinci sıradaki isim ise Domo oldu. Domo ise oyların sadece %25’lik bir kısmını almayı başardı. Pulse için resmi açıklama yapıldı ama aracın teknik özellikleri konusunda hala kesin açıklamalar yapılmadı.

Marka burada biraz daha temkinli davranmayı tercih ediyor desek yeridir. Daha önceden bilinen motor özellikleri var ama bunun dışında detaylı bir tanıtım söz konusu değil.

Sadece yeni isim için hazırlanmış olan görseller var. Bu görseller aracın isminin nerede yer alacağını ve nasıl gözükeceğini gösteriyor. Daha önce paylaşılan görsellerden ve bilgilerden yola çıkarak motor için düşünülen beklentilerden de söz edelim.

Bu bilgiler ele alındığı zaman araçta 3 silindirli 1.0 litre bir motor kullanılacağını anlıyoruz. Son dönemde ortaya atılan iddialardan farklı olarak bu kez araçta elektrikli motor olmayacak. 120 beygir gücünde olacak turbolu motor, 196 Nm tork üretecek.

Şu an kullanılan motorlardan çok büyük bir fark yok. Sadece Fiat Pulse biraz daha atik olacak diyorum. 6 ileri otomatik şanzıman ile tek şanzıman seçeneğinin sunulacağı araçta resmi tanıtımın ne zaman olacağına ilişkin detaylar verilmedi.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version