Yeni bir Fiat alma konusunda herhangi bir fikriniz mi var? Mesela bir Egea modelini almayı mı düşünüyordunuz? O zaman değerlendirmeniz gereken bir kampanyadan söz edeceğiz. Fiat Yaz kampanyası başladı.

Evet fiyatların yükseldiği ve yükselmeye devam ettiği bir ortamda size çok büyük bir avantaj sağlayacak bir kampanya yok. Ama dediğimiz gibi zaten bir Fiat almaya niyetiniz varsa, alış sırasında size ek bir kazandıracak bir kampanyadan söz ediyoruz. Birçok markanın yaz kampanyası da zaten aynı seviyede.

Fiat Yaz Kampanyası için Merak Edebileceğiniz Detaylar

Kampanya tabii ki ilk olarak en popüler araçlardan başlıyor. Şu an için satışta olan Fiat Egea modelleri için geçerli olan kampanyada 50 bin TL kredi için %0.99 gibi oldukça düşük bir faiz oranı sunuluyor. Bu modellerde geçerli olan faiz, 12 aylık krediler için geçerli onu da belirtelim. Vade sayısı daha yukarı çıktığı zaman durum biraz daha değişiklik gösterebilir.

Fiat Egea modelleri için geçerli olan kredi kampanyası Fiat 500L modeli için de geçerli. Bu model için de yine 50 bin TL’ye karşılık 12 ay vade sunulmakta. Yine faiz oranı da %0.99 olarak açıklandı.

Tabii ki bir kez daha hatırlatalım ki bu durum 12 aylık vade için geçerli olan bir durum. Fiat Yaz kampanyası şimdilik bu modeller için geçerli gibi duruyor. Diğer modellerde de bir miktar indirimler yapıldığını ekleyelim. Çok değil ama yine indirim söz konusu.

Ayrıca yaz kampanyası şimdilik sadece Haziran ayı için geçerli olarak gözükmekte. Temmuz ayından sonra kredi avantajlarında bir değişiklik olur mu bilmiyoruz.

Share.

1 Yorum

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version