Frankfurt Fuarı’nda devler buluştu. En ateşli Seat, çekici bir Kia, bir başka SUV ve geleceğin şehirlisi… Frankfurt Fuarı’nda dikkat çeken 4 otomobil’i sizler için derledik.

İşte Frankfurt Fuarı’nda Dikkat Çeken 4 Otomobil

Seat Leon Cupra R

İşte burada en hızlı son Leon var. Bu aynı zamanda Seat tarihinin en güçlü üretim otomobili. Standart Cupra’nın 2.0 litre turbo motoru 310 HP’ye yükseltildi. Manuel altı ileri şanzımana ve önden çekişe sahip. Eğer dışarıdaki turuncu metalik detayları sevdiyseniz, iyi haberlerimiz var.

İçeride de karbonfiber ve alcantara detaylar bulunuyor. Neden bu bakır tarzı renk tercih ediliyor? Bunu ilk olarak Bentley’in EXP konseptinde, ardından Velar’ın ilk versiyonunda görmüştük. Ve şimdi de Cupra R’da. Havalı görünüyor.

Volkswagen T-Roc

Yeterince SUV’umuz olmadı mı? VW için kesinlikle öyle değil. Son 4×4 modeli, ürün gamının en küçüğü. Birçok kişiselleştirilebilir renk seçeneğine sahip ve ismini taşıyan profesyonel güreşçiden biraz farklı. MQB altyapısı, iyi bir yerleşime sahip olduğunu gösteriyor. Bagajı segmentine göre büyük ve bu da çeşitli aktiviteler için, alışveriş yapmak için ideal.

Motorları ise, grubun standartlarından oluşuyor: 1.0, 1.5 ve 2.0 litre TSI’lar ve 1.6 ile 2.0 litre dizeller. Teknoloji Golf 7.5’ten geliyor. Yani Aktif Gösterge ekranı ve piyano siyahı ekranlar var. İki tonlu dış boya ise, onu daha dikkat çekici yapıyor.

Skoda VISION E

VISION E, markanın tarihinde geliştirdiği, otonom sürüşe elverişli ve tamamen elektrikli ilk araç olarak dikkat çekiyor. Alışılmışın dışında bir görünüme sahip olan VISION E, Skoda’nın bundan böyle elektrikli araçlarında kullanacağı tasarım dilinin belirgin özelliklerini taşıyor.

Birbirinin tam zıt yönünde açılan kapılara sahip oluşu ve ortada B-sütununun bulunmayışıyla dikkati çeken araç, bununla birlikte her bir yolcuya “dönebilme” özelliğine sahip koltuklarla konfor ve pratiklik sunuyor. Yan aynaların tarihe karıştığı konseptte, aracın etrafını içerideki ekrana yansıtan kameralar kullanılıyor.

VISION E’de, toplam gücü 306 PS’yi bulan ve dört tekerleğe de yerleştirilmiş birer elektrik motoru sayesinde hareket ediyor. Kablosuz olarak şarj edilebilen aracın tek şarjla menzili 500 km’yi bulurken, azami hızı da 180 km/s.

Smart Vision EQ FourTwo Concept

Smart gelecekte birbiriyle iletişim kuran bir dünyanın olacağını düşünüyor. 2030 yılında gökdelenler arasındaki yolculuğu analiz ediyor. O zaman, Vision EQ’ye sahip olmayacaksınız. Bunun yerine onu akıllı telefonunuzdan çağıracaksınız. Size doğru gelecek, radyatör ızgarası vasıtasıyla gülümseyecek ve size mesaj verecek.

Ödeme yaptığınızda sürüş yapabileceksiniz. Hatta rotanızdakilerle sürüşü paylaşabileceksiniz. Online profillerin olması güvenliği artıracak. Elektrikli Vision EQ, şarj istediğinde ne zaman nereye gideceğini biliyor. Etkileyici, ilham verici ve fantastik bir vizyona sahip.

Kaynak: Car

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version