Otomotiv sektörünün önemli fuarlarından birisi olan Frankfurt Otomobil Fuarı 2017’nin bu yıl çok daha heyecanlı geçeceği düşünülüyordu. Fuarın başlamasına sayılı günler kala Avrupa’nın ve dünyanın önemli araba üreticilerinden 9 marka Frankfurt Otomobil Fuarı 2017’ye katılmayacağını duyurdu.

Almanya’nın Frankfurt kentinde her yıl düzenli olarak gerçekleşen ve otomobil dünyasının nabzının attığı sayışı fuarlardan birisi olan Frankfurt Otomobil Fuarı’na bu yıl 9 önemli markanın katılmayacağını açıklaması fuarı bekleyen kullanıcıları hayal kırıklığına uğrattı.

Frankfurt Otomobil Fuarı’na 9 Dev Marka Katılmayacak!

Her yıl önemli markaların en yeni araçlarını tanıttığı önemli fuarlardan birisi olan Frankfurt Otomobil Fuarı’nda bu yıl yaprak dökümü yaşanacak. Yaklaşık olarak bir ay sonra düzenlenecek olan Frankfurt Otomobil Fuarı’na dünyaca ünlü DS, Infiniti, Peugeot, Jeep, Fiat, Alfa Romeo, Mitsubishi, Volvo ve Nissan gibi 9 marka bu yıl katılmayacağını açıkladı.

İstanbul Autoshow’da Da Benzer Bir Durum Yaşanmıştı!

Bilindiği gibi geçtiğimiz yıl da benzer bir tablo ülkemizde düzenlenen İstanbul Autoshow’da da benzer bir durum yaşanmıştı. Dünyada düzenlenen çeşitli otomobil fuarlarında da son yıllarda firmaların katılımları önemli derece de düşmüştü.

Avrupa pazarının önemli bir bölümünü elinde barındıran Fiat, Alfa Romeo, Mitsubishi, Volvo, DS, Infiniti, Peugeot, Jeep ve Nissan’ın Frankfurt Otomobil Fuarı’na katılmamasının nedeni şimdilik açıklanmasa da dünya üzerinde yaşanan ekonomik krizler sonucunca böyle bir kararın alındığı düşünülüyor.

Frankfurt Otomobil Fuarına Katılmayacak Olan Yeni Markaların Belirsizliği Sürüyor!

Dünya genelinde ekonomide yaşanan sorunlar nedeniyle tüketicilerin alım gücü düşünce üreticilerin de bu anlamda yeni model üretimi konusunda önemli sıkıntıları bulunuyor. Dünyanın saygın otomobil şirketlerinin neredeyse tamamının katıldığı ve otomobil dünyasının nabzının attığı en önemli fuar olan Frankfurt Otomobil Fuarı’ öncesinde yaşanan bu durumun diğer otomobil üreticilerini de etkileyip etkilemeyeceği kısa bir süre sonra belli olacak. Fuarın başlamasına sayılı gün kala Frankfurt Otomobil Fuarına katılmayacak olan Fiat, Alfa Romeo, Mitsubishi, Volvo, DS, Infiniti, Peugeot, Jeep ve Nissan’ın yanına yeni otomobil markaları eklenecek mi bunu çok kısa bir süre içinde öğreneceğiz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version