Makyajlanmış yeni tasarımıyla 2021 Mitsubishi Eclipse Cross modeli tanıtıldı. Belli başlı noktalarında tasarımsal iyileştirmelerin yapıldığı görülen yeni cross serisinin, sadece güncellenmiş tasarımı değil aynı yeni teknoloji yapısı da dikkat çekti.

Geçen haftadan beridir gelen sızıntılarına alıştığımız serinin tasarımına, teknik donanım seçeneklerine ve teknolojilerine yakın bir bakış atalım. Bakalım yenilikleri sevecek misiniz?

2021 Mitsubishi Eclipse Cross Tasarımı

Makyajlanmış bir model diyoruz çünkü bazı detaylarda Mitsubishi standartlarının dışına çıkılmamış. Mesela ön bölümde kullanılan konsept yine Dynamic Shield. Dynamic Shield isimli ön tasarım konseptini güncelleyerek karşımıza çıkaran serinin ızgaralar kısmında güzel dokunuşlarla geldiğini görüyoruz.

Mat siyah ızgaralar X şeklinde ve LED gündüz farklarına kadar uzanıyor. Sadece ızgara kısmında değil, farların tasarımında da bir değişiklik var. Far tasarımında yapılan değişiklikte, far iki parçaya bölünmüş ve bu şekilde 2021 Mitsubishi Eclipse Cross ön kısmı daha modern bir yapıya ulaştırılmış.

Arka kısımda ise sürücünün görüş açısını iyileştirmeye yönelik adımlar var. Mesela camdaki ışık bandı yerleşimine son verilmiş. Yenilenmiş olan 3 boyutlu grafikli stop lambaları, yeni bir tampon tasarımı, bagaj kısmında yapılan değişiklikler ve daha fazlası ile tasarım şık modern bir havaya kavuşturulmuş.

2021 Mitsubishi Eclipse Cross Özellikleri Nasıl?

Aracın tasarımı tamam ama içinde ne var? Kaputun altında ne var? Önce kaputun altından başlayalım. Araca eklenen yeni motor seçeneği, 2.4 litre MIVEC ve 2 adet elektrikli motor ile kurulmuş bir teknolojiyle geliyor. 4WD PHEV ile farklı sürüş modları sayesinde sürücü isteğine göre ayarlamalar yapabilecek. EV modu, Parallel Hybrid ya da Series Hybrid modları arasında seçim yapabileceksiniz.

İlginizi Çekebilir: Tam 7 Koltuklu Tesla Model Y Geliyor!

Hibrit özellikli bir motor dışında seri ile ünlenen 1.5 lt MIVEC motor seçeneğini de göreceğiz. Sadece bu motorda yeni bir turbo sistemine geçilecek ve performans artacak.

İki farklı motor seçenekli 2021 Mitsubishi Eclipse Cross iç kısımda da sürücü ve yolcu konforunu öne çıkaracak şekilde tasarlanmış. Ön kısımda 8 inç multimedya ekranı, yenilenmiş kontrol butonları ve geniş iç hacim herkesin beğenisini kazanacak gibi duruyor.

Özellikleri ve yenilenen tasarımı başarılı bulunan serinin fiyatı ise henüz belli değil. İlk satışlar yıl bitmeden başlayacak ama hala fiyatlar belli olmadı.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version