Hepsiburada KIA Efsane İndirim, kampanyası Kasım indirimleri kapsamında duyuruldu. Çok kısa bir süre önce N11 tarafından bu yönde bir kampanya başlatıldığını duyurmuştuk.

N11 için yapılan kampanyada seçilen marka Volkswagen olmuştu. Golf, Polo gibi çok popüler olan araçlarda önemli indirimler başlamıştı. 11 Kasım tarihinde bu araçların satışlarının da başladığını göreceğiz.

Fakat bu sadece ilk kampanyaydı. Rakip Hepsiburada tarafından bir başka otomobil indirim kampanyası duyuruldu. Bu kez seçilen marka farklı.

İlginizi Çekebilir: N11, İndirimli Volkswagen Otomobil Kampanyasını Duyurdu

Hepsiburada KIA Efsane İndirim Kampanyasının Detayları

N11 indirimli otomobil kampanyasından farklı olarak Hepsiburada indirimli otomobil kampanyası bugün başlayacak. Bunun için e-ticaret devi bir geri sayım başlattı ve geri sayımda şu sıralar 40 dakika gibi bir süre kaldı.

Saat tam 21:00’da e-ticaret devi araçlardaki kampanyayı açıklamış olacak ve biz de bilgileri almış olacağız. Şu an için elde ettiğimiz bilgiler ise kampanyanın 3 otomobil üzerinde odaklanacağını gösteriyor. Bunlar;

  • Yeni Stonic Cool – Otomatik – Benzinli – 1.4 L DPI
  • Ceed Cool Tekno – Manuel – Benzinli – 1.0L TGDI
  • Yeni Rio Cool – Otomatik – Benzinli – 1.4L MPI

araçları olacak. Kampanya kapsamında araçların fiyatlarının ne kadar indirileceği konusunda ise bir bilgi yok. Sadece şu an mevcut olan fiyatların üzerinin çekildiğini görüyoruz ve indirimli fiyatların altında soru işaretlerine yer veriliyor. N11 bu konuda çok iyi indirimler sunmuştu. Hepsiburada tarafından da aynı oranda iyi indirimler gelebilir.

Araçların üzeri çizili olarak gözüken fiyatlarına da bakalım. Yukarıda paylaştığımız sırayla üzeri çizilen fiyatlar şöyle;

  • 224.900 TL
  • 215.900 TL
  • 198.900 TL

İndirimi bu fiyatlar üzerinden yapılacak. Hepsiburada KIA Efsane İndirim kampanyasının stok sınırlarını tıpkı N11’de olduğu gibi bilmiyoruz. Ayrıca bu kez indirim oranlarını da bilmiyoruz. Belki dev indirimler gelecek belki de az bir miktar indirim olacak. Bunu saat tam 21:00’da görme fırsatını elde etmiş olacağız. Bakalım N11 kampanyasının önüne geçebilecek bir kampanya gelecek mi?

Güncelleme – İndirimli Fiyatlar Açıklandı

  • Yeni Stonic – 193. 400 TL
  • Ceed Cool Tekno  – 193.900 TL
  • Yeni Rio Cool – 169.900 TL
Share.

1 Yorum

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version