ÖTV matrah değişiklikleri beklediğimizden çok daha fazla sayıda araç için iyi haber gelmesini sağladı. Yakın zamanda Megane için bir iyi haber vermiştik. Sonra Duster modeli için bir iyi haber verdik. Şimdi ise ülkemizde üretildiğini bildiğimiz Hyundai Bayon indirim haberleri gündeme gelmeye başladı.  

Bu kez Bayon serisinde indirimleri ele alacağız ve göreceksiniz ki gerçekten ciddi miktarlarda indirimden söz ediyoruz. Temel modellerde zaten ÖTV dilimi düşük seviyede kaldığı için temel modelleri etkileyen bir indirim durumu söz konusu değil. Ama üst paketlerde çok güzel düşüşler söz konusu olmuş durumda.

İlginizi Çekebilir: Duster Dev İndirim ile Gündemde! İşte Yeni Fiyatlar

Hyundai Bayon İndirimi Sonrasında Yeni Fiyatlar

Yeni sayılabilecek olan aracın giriş modelinde 1.4 MPI Jump MT benzinli paketini görüyorduk. Bu paket için istenen fiyat 201.900 TL idi. Dediğimiz gibi paket zaten düşük ÖTV dilimi içerisinde olduğu için indirimden etkilenmedi. Giriş modeli aynı fiyat devam ediyor. Style AT paketi için de değişiklik söz konusu değil.

Asıl değişiklik 1.4 MPI Elite AT benzinli modeli için geçerli. Bu pakette fiyat 282 bin TL idi. Çok yüksek bulduğumuz 282 bin TL olan fiyat ÖTV düzenlemesi sonrasında ise 235.266 TL’ye kadar düştü. Arada ciddi bir fark oluştuğunu söylemek lazım. Artık aracın giriş modelini değil de bu modeli tercih edenlerin sayısı çok daha fazla olacaktır.

Hemen sonrasında indirimin dikkat çektiği bir başka pakt ise 1.0T Style DCT benzinli paket oldu. Bu paket seçeneğinde de 296 bin TL gibi bir satış fiyatı vardı. Fakat ÖTV değişikliği sonrasında Hyundai Bayon indirimi ile beraber fiyat 246.855 TL seviyesine kadar düştü.

İndirimler devam ediyor gördüğünüz gibi. Pazar hareketlenecek mi artık bunu da zamanla göreceğiz. Şimdilik haberlerin oldukça olumlu olduğunu söylemek lazım.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version