N serisi performans araçlarında çıtasını yükseltmekte kararlı olan Hyundai, en son Kona modellerinde bir N serisi oynaması yaptı. Bundan sonra ise sedanlara atlanacağı söylendi. Şimdi ise Hyundai Elantra N için tanıtıma ramak kaldığını gösteren gerçek görseller paylaşıldı.

Paylaşılan görseller aracın yapısını göstermekle kalmıyor. Paylaşılan görseller nasıl bir tasarım değişikliği yapılacağı konusunda da fikir veriyor. Zaten aracın arka kısmında nasıl bir yapı olacağı konusunda otodünya olarak elde ettiğimiz bazı ipuçları vardı. Şimdi ise hem arka kısmı hem de jantları yeniden görmüş olduk.

Hyundai Elantra N İddialı Bir Sportif Yapıyla Gelecek

Arka kısımdan paylaşılan görsel çok daha önemli. Çünkü arka kısımda değişiklikler yapılacak bunu anlıyoruz. Bir kere seriye bu sefer spoiler eklenmiş. Zaten sedan bir araç, üzerine performans serisi olarak geleceğini bildiğimiz bir araç. Tüm bunları üst üste eklediğimiz zaman arkada özel bir spoiler kullanılması çok sürpriz değil.

Beklenen ya da olması gereken bir hareket diyebilirim. Arka kısımdaki tek oynama bu spoiler bölümünde yapılan oynama olmayacak. Bu alan dışında kırmızı çizgilerin dikkat çekeceği ve egzoz çıkışlarının da çok konuşulacağı kesin.

Arka kısımdaki iddialı yapının dışında diğer fotoğraf ise aracın jantlarının yapısını gösteriyor. Jantlar da özenle seçilecek gibi duruyor. Her şekilde aracın performans serisi olacağını işaret eden bir jant detayı kullanılacak.

Hyundai Elantra N tüm alt çerçevesinde de kırmızı şeritlerin olduğunu artık bu iki görselle anlamış olduk. Tasarımı dışında 2.0 litrelik performans motoruyla da çok canlar yakacak Hyundai Elantra N serisi için merakla tanıtımı bekliyoruz. Artık tanıtım dışında söyleyeceğimiz çok fazla bir şey kalmadı. Daha öncede araç hakkında merak edilen ne varsa, sızan bilgilere göre paylaşmıştık.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version