Otomobiller için kampanya dönemi yavaş yavaş başlıyor. Genelde yaz dönemine doğru çeşitli satış kampanyalarının açıldığını görüyoruz. Bu noktada son kampanya haberlerinden birisi de Hyundai cephesinden geldi. Nisan ayıyla beraber Hyundai şimdi al 6 ay sonra öde kampanyası açıklandı.

Kampanya açıklandı ama tüm detayları görmek için biraz daha araştırma yapmak gerekti. Zira kampanya konusunda resmi sitede çok detaylı paylaşımlar yapılmadığını görüyoruz. Mümkün olduğunca bulduğumuz detayları otodünya.com takipçileriyle paylaşacağız.

Hyundai Şimdi Al, 6 Ay Sonra Öde Kampanyasında Neler Var?

Resmi sitede biraz gezdiğimiz zaman, kampanyanın birkaç farklı modelde geçerli olduğunu görüyoruz. Detaylar kısmına indiğimiz zaman ise hemen hemen tüm araçlar için aynı kampanyanın geçerli olduğunu anlıyoruz.

Kampanyaya baktığımız zaman bir kredi erteleme kampanyası olarak gözüküyor. Yine sitede yer alan bilgilere göre kampanyanın geçerli olduğu modeller;

  • Kona elektrik,
  • Bayon,
  • i10,
  • Tucson,
  • Santa FE modelleri olarak gözüküyor.

Bunlar dışında modeller için de benzer bir kampanya açıklanacak olursa yine onu da ekleriz. Ama şu an için resmi sitede kampanyaya dahil olduğu söylenen araçlar bunlar.

Bu modellerde kullanılan kredilerde, kredi ödeme ertelemesi yapılabiliyor. Garanti BBVA üzerinden kullanılan kredilerde 6 ay ertelemeli kullanımlarda %1.79’dan başlayan faizler olduğu söylenmiş.

Bunun dışında Yapı Kredi için 3 ay ertelemeli kredi kullanımlarında yine %1.79’dan başlayan faiz oranlarından söz edilmiş.

TEB için ise 5 ay ertelemeli kredi kullanımlarında %2.39’dan başlayan faiz oranlarından söz edilmiş.

Modellerin tüm versiyonlarında geçerli olduğu belirtilen kampanyanın 30 Nisan tarihine kadar süreceği gözüküyor. Bunun dışında kalan detaylar için ise bayilerle iletişime geçmek gerekiyor.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version