Listemizde bulunan kiralama fiyatları firmaların web sitelerinden derlenmiştir. Fiyatlar dönemsel olarak farklılıklar gösterebilir ve bazı firmaların kampanyaları ile daha ucuza araç kiralama imkanı bulabilirsiniz. Bazı fiyatlara KDV ve sigorta ücreti dahil değildir. Güncel araç kiralama fiyatları, kampanya bilgileri ve araç modelleri için firmalarla iletişime geçiniz.

Euro Garage Car Rental

Araç kiralama hizmetlerinin yanı sıra havalimanı transferleri, filo kiralama ve şoförlü şehir turu hizmetleri veren Euro Garage Car Rental’ın ekonomik araç filosu şöyle; Hyundai Accent Era, Renault Clio Symbol, Fiat Albea ve Citroen C3. Firma kış döneminde online rezervasyonlarda 38 TL’ye varan fiyatlarla araç kiralama imkanı sunuyor.
Adres: Şair Sabri Sok. No: 10 / 1 Mecidiyeköy Şişli / İstanbul
Tel: (0212) 356 70 50
Web: eurogaragerental.com

 

Havuz Rent A Car

Ataşehir, Ümraniye, Dudullu, Bostancı dahil olmak üzere Anadolu yakası ilçelerine kiralama hizmeti veren Havuz Rent A Car Clio, Hyundai Era, Polo gibi araçları günlüğü 50 TL’den kiralıyor. Bu araçları kiralayabilmek için en az 2 yıllık ehliyete sahip olmanız lazım. Ancak firmanın web sitesinde 50 TL’lik bedele KDV dahil olup olmadığı ve bu fiyatın uzun mu yoksa kısa dönem kiralama fiyatı olduğu belirtilmemiş.
Adres: Ali Nihat Tarlan Cad. Merkez Camii Sok. Yılmaz İş Merk. No: 1/5 İçerenköy, Ataşehir / İstanbul
Tel: (0216) 574 51 01
Web: havuzrentacar.com

 

Sarıgazi Rent A Car

Tamamı rent a car kaskolu araçlarla hizmet veren Sarıgazi Rent A Car 2008 yılında kurulmuş. Filo kiralama seçeneği de olan firma özellikle Anadolu yakasından uygun fiyatlı araç kiralamak isteyenler için ideal bir filo oluşturmuş. Şirketin en ucuz araçları Skoda Fabia, Fiat Albea, Hyundai Getz ve Hyundai Accent Era. Bu araçlar uzun dönemli kiralamalarda günlüğü 45-65 TL arasına geliyor.
Adres: Eski Ankara Caddesi N:61 K:2 Sarıgazi Sancaktepe / İstanbul
Tel: (0216) 622 55 44
Web: sarigazirentacar.com

 

Çağrı Rent A Car

Bayrampaşa ve civarından oto kiralama alanında faaliyet gösteren Çağrı Rent A Car filosunda Palio Sole 1.3, Hyundai Getz, Albea Sole ve Yeni Clio gibi ekonomik benzinli ve dizel binek araç seçenekleri bulunuyor. Firmanın web sitesinde bu araçların günlük, aylık kiralama bedelleri yer almadığı için en güncel ücretleri firmanın telefonu olan (212)612 24 41’den öğrenebilirsiniz.
Adres: İsmetpaşa Mh. Mehmetçik Sk.No:34/A Bayrampaşa / İstanbul
Tel: (0212) 612 24 41
Web: cagrirentacar.com

 

Carpark Rent A Car

Merkezi Metroport AVM İş Merkezi içerisinde yer alan Carpark Araç Kiralama helikopter, uçak ve yat kiralama gibi farklı alanlarda da faaliyet gösteren bir firma. Firmanın aşağı yukarı her segmentte oto kiralama hizmeti mevcut. En ucuz araçları ise Era otomatik ve manuel Symbol. Bu araçları günlük 70 TL’den başlayan bedellerle kiralamanız mümkün.
Adres: Eski Londra Asfaltı Kültür Sokak No:1 Bahçelievler / İstanbul
Tel: (0212) 442 0 642
Web: carpark.com.tr

 

Metro Rent A Car

24 saat kısa dönemli ve aylık kiralama alanında faaliyet gösteren Metro Rent a Car havalimanı transfer ve otobüs, minibüs kiralama hizmetleri de vermekte. Firmanın en hesaplı kiralık araç seçeneği Fiat Palio. Araç 5-10 günlük kiralama sürelerinde günlüğü 50 TL’ye (KDV hariç) geliyor. Daha uzun kiralamalarda fiyat daha da düşüyor. Dizel araç seçeneklerinde ise aynı sürelerde fiyat 65 TL civarı.
Adres: Şişli, Mecidiyeköy / İstanbul
Tel: (0212) 291 73 68
Web: metrorentacar.net

 

Lacivert Araç Kiralama

Uzun ve kısa dönem bireysel oto kiralama hizmetlerinin yanında transfer hizmetleri, minibüs ve lüks araç kiralama, hafif ticari araç ve 4×4 kiralama hizmetleri veren Lacivert filosunda en ekonomik araçlar arasında Renault Clio, Hyundai Getz, i20, Ford Fiesta gibi modeller bulunuyor. Aracınızı 7’24 hizmet veren 0533 024 82 82 numaralı telefondan yapabilirsiniz. Sitede online araç rezervasyon formu da bulunuyor.
Adres: Alirızagürcan Cad. Nadide Sok. No:1 Merter Güngören / İstanbul
Tel: (0212) 482 20 21
Web: lacivertarackiralama.com

 

Zorlu Turizm Rent A Car

Havalimanı iç ve dış hat terminalleri ile Bakırköy içi ve civar ilçelere ücretsiz araç teslimatı yapan Zorlu Rent a Car’da en hesaplı kiralık araç seçeneği Fiat Albea Sole. Bu modeli Peugeot 307, Toyota Corolla ve C4 takip ediyor. Firmanın 8 günden uzun kiralama fiyatları oldukça hesaplı. Dilerseniz Atatürk havalimanından 1 kişiden 50 kişiye kadar transfer hizmetleri de bulunuyor.
Adres: İstasyon Caddesi Pelin Pasajı No:2 Kat:1/29 Bakırköy / İstanbul
Tel: (0212) 570 99 09
Web: zorluturizm.com

 

Dab Rent a Car

İstanbul Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen ofislerinden tüm İstanbul geneline araç kiralama hizmetleri veren Dab Rent A Car’ın servisli havaalanı transferleri, özel şoförlü lüks araçlarla VIP transfer, araç kiralama hizmetleri bulunuyor. Firmanın ayrıca Düseldorf, Ankara ve İzmir ofisleri de mevcut. Her model ve sınıf aracı bulabileceğiniz Dab filosunda ekonomik araç seçenekleri arasında Fiat Albea, Renault Clio, Fiat Grande Punto gibi modeller yer alıyor. İnternet üzerinden yapacağınız rezervasyonlarda indirimler kazanabilirsiniz.
Adres: İstanbul Atatürk Havalimanı Yeşilköy / İstanbul
Tel: (0212) 444 43 22
Web: dabrentacar.com.tr

 

Ais Rent a Car

Firmanın, İstanbul genelinde, aralarında Atatürk Havalimanı, Kadıköy, Sabiha Gökçen Havalimanı, Beykoz, Kartal ve Ümraniye gibi semtlerin de bulunduğu toplam 15 hizmet noktası bulunuyor. Site üzerinden yapacağınız rezervasyonlara 24 saat cevap alabilirsiniz. Araç filosu ise ekonomik modellerden, otomatik vites araçlara kadar farklı modelleri içeriyor. İstanbul rent a car firması olarak 10 yılı aşkın süredir hizmet veren Ais Rent A Car’ın online araç rezervasyonu dışında 444 2 127 numaralı çağrı merkezi mevcut.
Adres: Ihlamurkuyu Mahallesi, Alemdağ Caddesi, Balaban Sk No:6 Ümraniye / İstanbul
Tel: 444 21 27
Web: aisrentacar.com

 

Güney Rent A Car

Firmanın merkez ofisi İstanbul’un Maltepe ilçesinde ancak aracınızı Sabiha Gökçen veya İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan teslim alabilirsiniz. Firmanın İstanbul’daki diğer ofisi ise Bakırköy’deki Ataköy Atrium alışveriş merkezinin içerisinde. Güney Rent a Car kurumlar için filo kiralama hizmetlerinin yanı sıra bireysel ekonomik araç kiralama, orta ve lüks araç kiralama seçenekleri sunuyor. Ucuz kiralık araçlar arasında Renault Symbol 1.5, Polo, Ford Fiesta ve Renault Clio Symbol gibi modelleri bulabilirsiniz. Lüks araçlar arasında ise Mercedes’in çeşitli modelleri bulunuyor. Güncel araç kiralama fiyat bilgilerini firmanın web sitesinde bulabilirsiniz ve aracınızı internet üzerinde ayırtabilirsiniz.
Adres: Bağlarbaşı Mah. Şahin Sk No:21 E5 Yanyol Maltepe / İstanbul
Tel: (0216) 457 79 79
Web: guneyrentacar.com

 

Hara Otomotiv

Esas faaliyet bölgesi Sabiha Gökçen Havalimanı olan firma Suadiye merkez ofisinden Anadolu Yakasında Kadıköy bölgesinde kiralama hizmetleri veriyor. Firmanın araç kiralama fiyatlarını telefonla öğrenebilirsiniz ancak ucuz kiralıklar arasında otomatik vitesli Hyundai Era, dizel Ford Focus ve Clio Symbol’ü sayabiliriz. Bunlar dışında orta ve lüks sınıf binek araçları firmada bulabilirsiniz.
Adres: Ayşeçavuş Cad. No:12 Suadiye, Kadıköy / İstanbul
Tel: (0216) 372 27 65
Web: haraotomotiv.com.tr

 

Etiler Car Rental

İstanbul’un en eski lüks araç kiralama firmalarından biri olan Etiler Car Rental sadece üst sınıf araç modelleriyle değil ekonomik araçlarla da kiralama sektöründe faaliyet gösteriyor. Firmanın ekonomik filosunda otomatik vites Hyundai Accent Era, Citroen C3, Ford Fiesta ve Hyundai Getz var. Firmanın web sitesinde fiyat bilgileri yer almadığı için telefonla irtibata geçebilirsiniz.
Adres: Nispetiye Cad. Bilgin Sok. No:1 Daire:4 Levent / İstanbul
Tel: (0212) 279 92 21
Web: etilercarrental.com

 

Fidan Rent a Car

24 saat hizmet veren Fidan Araç Kiralamanın tüm araçlarında OGS bulunuyor. Sitede yer alan forma araç alış tarih ve saatinizi, kiralanacak araç grubunu, telefon ve e-mail adresinizi yazarak günün her saati rezervasyon yapabilirsiniz. Firma kredi kartlarına taksit imkanı veriyor ve en ucuz araçları Renault Clio ve Hyundai Era. Diğer hesaplı seçenekler arasında Hyundai Era otomatik vites ve Ford Focus bulunuyor. Firmanın filosunda turlar veya kalabalık transferler için çeşitli kapasitelerde minibüs seçenekleri bulabilirsiniz.
Adres: Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Geliş Terminali Yeşilköy / İstanbul
Tel: (0212) 465 87 54
Web: fidanrentacar.com

 

Bizz Kiralama

Bireysel, günlük araç kiralama hizmetlerinin yanı sıra kurumsal filo kiralama hizmetleri de veren Bizz’in filosunda Audi gibi orta ve lüks seçeneklerden uygun fiyatlı bineklere kadar farklı araç modellerini bulabilirsiniz. Firmanın sitesinde sadece 1-3 gün arası kiralama fiyatları yer aldığından 3 gün üzeri yapacağınız kiralamalar için telefonla ulaşmanız gerekiyor. Firma bireysel müşterileri için kısa dönemin yanı sıra aylık ve yıllık araç kiralama seçenekleri de sunuyor.
Adres: Fevzipaşa Cad. Küçükdeğirmen Sk. No:11 K.2 Fatih / İstanbul
Tel: (0212) 521 40 50
Web: bizzfilo.com

 

Nord Travel

Sabiha Gökçen Havalimanı iç hatlar terminalinde bulunan ofisiyle hem havalimanı yolcularına hem de civar bölgelere araç kiralama hizmeti veren firma 25 Euro’dan başlayan fiyatlarla kiralama yapıyor. Firmanın fiyatları yüksek ve düşük sezona göre farklılıklar gösterdiği için kiralama yapacağınız döneme ait bilgileri sitesinden öğrenmeniz mümkün.
Adres: Sabiha Gökçen İç hatlar Terminali Pendik / İstanbul
Tel: (0216) 588 51 86
Web: nordtravel.com.tr

 

Özcar Rent a Car

Bakırköy ve İncirli bölgelerinde faaliyet gösteren Özcar sık sık düzenlediği kampanyalar ile ucuz araba kiralama fırsatları sunuyor. Firmanın tüm kampanya bilgilerini internet sitesinde bulabilirsiniz. Kampanya dışında kalan normal günlük kiralama bedelleri 24 Euro’dan başlıyor. Bu fiyat uzun dönemli kiralamalarda ise 22 Euro’ya kadar iniyor. Özcar Rent a Car adrese teslim ve teslim alma işlemlerinden ücret almıyor.
Adres: İncirli Cad. Başarı Sok. Göreme Apt. No:11/4 Bakırköy / İstanbul
Tel: (0212) 660 20 51
Web: oz-car.com

 

Power3 Rent a Car

İstanbul’da Bayrampaşa ilçesinde İsmetpaşa caddesi üzerinde bulunan ofisinden bu bölge ve şehir geneline hizmet veren Power3 Rent a Car kış ve yaz fiyatları olarak iki ayrı fiyat listesi oluşturmuş. Kış aylarında Albea, Clio ve Symbol gibi araçlar günlük (uzun dönemde) 35 TL’ye kiralanabiliyor. Yaz aylarında ise fiyat 40 TL’ye çıkıyor. Bu araçların günlük kiralama fiyatları ise 70-80 TL arasında değişiyor.
Adres: İsmetpaşa Mah. İsmetpaşa Cad. No:52/A Bayrampaşa / İstanbul
Tel: (0212) 493 19 97
Web: power3rentacar.com

 

Bosphorus Car Rental

Sabiha Gökçen Havaalanı iç ve dış hat terminallerine ücretsiz araç teslimi alabileceğiniz firma Pendik merkez ofisi ve Kurtköy ofisleriyle hizmet veriyor. Araçları arasında benzinli ve dizel hesaplı seçenekler bulunan Bosphorus fiyat bilgilerine sitesinde yer vermediği için en sağlıklı bilgiyi (0216) 702 15 57’den öğrenebilirsiniz.
Adres: Harmandere Mah. Emir Sultan Caddesi N:23/A Kurtköy Pendik / İstanbul
Tel: (0216) 702 15 57
Web: bosphorusrental.com

 

Rent İstanblue

Firmanın ana sayfasındaki hızlı rezervasyon formu aracılığıyla aracınızı dakikalar içinde rezerve edebilirsiniz. İstanblue Araç Kiralama aracınızı İstanbul Atatürk, Sabiha Gökçen havalimanları ile Taksim ve Kadıköy noktalarına ücretsiz olarak teslim ediyor ve yine bu noktalardan teslim alıyor. Ucuz seçenekler arasında yeni model Fiat Punto Eve, Hyundai Accent Era ve Renault Clio Symbol modelleri mevcut. Firmanın kısa ve uzun dönem kiralama dışında havaalanı transferi, personel taşımacılığı ve şöforlü otobüs kiralama gibi hizmetleri de var.
Adres: Bağdat Cad. Ömer Efendi Sok. No:10/2 Kızıltoprak / İstanbul
Tel: (0530) 264 73 68
Web: rentistanblue.com

 

Eldur Araç Kiralama

0-2 yaş ekonomik araçların bulunduğu filosuyla İstanbul Taksim ofisinde faaliyet gösteren Eldur’un web sitesi üzerinde aracınızı rezerve edebilirsiniz. Araç modelleri arasında Renault Clio Symbol dizel ve benzinli, dizel Fiat Linea, dizel Ford Focus, VW Jetta, VW Golf gibi modeller bulunuyor. Firmanın merkezi İzmir ve Bodrum’la Dalamanda da ofisleri bulunuyor. İzmir, Dalaman ve Bodrum havaalanından araç kiralamak ve transfer hizmetleri için firmayı arayabilirsiniz.
Adres: La martin Cad. No:29/4 Taksim / İstanbul
Tel: (0212) 237 03 81
Web: eldurcar.com

 

Akay Car Rental

BMW X5, Mini Cooper, Dodge Nitro, Nissan Micra, Mercedes Vito Vip gibi araçların yanı sıra uygun fiyatlı Hyundai Accent Era, Renault Clio ve Fiat Albea gibi modelleri de bulabileceğiniz Akay Car Rental özel şoförlü kiralama ve transfer hizmetleri de veriyor. 7 gün üzeri kiralık araç fiyatları için bilgiyi firmadan alabilirsiniz. Transferler ise 4 kişiden 27 ve 45 kişiye kadar yapılabiliyor. Sitede bulunan forma kiralama taleplerinizi 24 saat firmaya iletebilirsiniz.
Adres: Vatan Caddesi No:36/3 Aksaray / İstanbul
Tel: (0212) 532 79 88
Web: akayrent.com

 

Fuat Oto Kiralama

Merkez ofisi Anadolu Yakası Kadıköy’de bulunan Fuat Oto Kiralama lüks, binek ve ticari araç kiralama hizmetleri veriyor. Firma aynı zamanda 2. el araç satışı ve kiralık filo alanlarında da faaliyet gösteriyor. Ucuz kiralamayabileceğiniz modellerden bazıları ise şu şekilde; Fiat Albea 1.2 16 V Benzinli, Hyundaı Getz 1.4 Otomatik, Hyundai Era Team 1.4 Benzinli, Volkswagen Polo 1.4 Otomatik. Diğer araç modellerini ve kiralama fiyatlarını firmanın web sitesinde detaylı olarak bulabilirsiniz.
Adres: Prof. Ali Nihat Tarlan Cad. No:78/B 34744 Bostancı Kadıköy / İstanbul
Tel: (0216) 380 05 35
Web: fuatotokiralama.com

 

Nokta Rent A Car

İstanbul, İzmir, Ankara, Bodrum, Adana ve Bursa başta olmak üzere Türkiye genelinde 55 ayrı noktada faaliyet gösteren Nokta Rent a Car 400’ü aşkın farklı model ve marka araçla hizmet veriyor. Nokta Rent A Car’ın sitesinde güncel kampanya bilgilerini bulabilir aracınızı 444 1 895 numaralı çağrı merkezinden 24 saat ayırtabilirsiniz. Araçları arasında yer alan bazı modeller ise şu şekilde Peugeot 508, Ford Fiesta, Hyundai Accent Era, Renault Clio Symbol ve Renault Fluence.
Adres: Meridyen Plaza Ali Rıza Gürcan Cad. Çırpıcı Yolu No:1 Merter / İstanbul
Tel: (90) 444 1 895
Web: noktarentacar.com

 

Sax Car Rental

Firmanın Bodrum, Antalya, Ankara, İzmir ve Dalaman ofisleri de bulunuyor. İstanbul’dan aracınızı tek yönlü olarak kiralayabilirsiniz. Sax ayrıca İstanbul içinde günübirlik turlar, havalimanından dilediğiniz noktaya transfer, VIP araç kiralama gibi diğer hizmetleri de sağlıyor. Firmanın kiralama fiyatlarına kasko, hırsızlık sigortası ve limitsiz kilometre dahil. Firma tarafından km başına belirlenen ücreti ödeyerek aracınızı istediğiniz noktadan teslim alabilirsiniz. Firmanın yaz ve kış fiyatları arasında yaklaşık %10 fiyat farkı bulunuyor.
Adres: Bahçelievler mah. Bahar sok. no:18 Bahçelievler / İstanbul
Tel: (0212) 505 50 08
Web: saxtr.com

 

Delta Oto Kiralama

Merkez ofisi Anadolu yakasında Bağdat Caddesi üzerinde bulunan Delta Oto Kiralama benzinli Fiat Linea 1.4 AC ABS, Fiat Albea Multijet 1.3 AC, Renault Clio Symbol modelleriyle hesaplı kiralama seçenekleri sunuyor. Aracınızı kiralarken ekstra ücretle hırsızlık sigortası ve lastik, cam, far sigortası yaptırabilirsiniz. En az 24 saatlik kiralama yapan Delta 30 gün ve üzeri kiralamalarda uygun fiyatlar sunuyor. Firmadan ayrıca operasyonel filo kiralama hizmetleri alabilirsiniz.
Adres: Bağdat Caddesi N: 520/15 Bostancı / İstanbul
Tel: (0216) 373 64 40
Web: deltaotokiralama.com

 

34 Rent A Car

Firma sık sık kampanyalar düzenleyerek indirimli araç kiralama seçenekleri sunuyor. Kiralama yapmadan önce web sitesine girerek güncel indirimleri öğrenebilirsiniz. 34 Rent a Car ekonomik modellerin yanı sıra lüks araç, VUP araç kiralama ve transfer hizmetleri de veriyor. Aracınızı havalimanı iç ve dış hatlar geliş terminalleri ve otogara teslim alabilirsiniz. Erken rezervasyon indirimleri de bulunuyor. Şirketlere yönelik olarak operasyonel kiralama yapıyorlar. Site üzerinden araç alış ve teslim tarihlerini girerek rezervasyon yapabilirsiniz.
Adres: Cenap Şahabettin Sok.No:30/4 Koşuyolu Kadıköy / İstanbul
Tel: (0216) 428 77 28
Web: 34rentacar.com

 

Mass Rent A Car

İstanbul Mass Rent Car minibüs, lüks araç kiralama, jeep, orta sınıf ve ekonomik araç seçenekleriyle hizmet veriyor. Firmanın araçları arasında Mercedes Vito Vip, Caravelle, Mercedes E 220, Fiat Albea, Renault Clio, Ford Focus gibi model seçeneklerini bulabilirsiniz. Firma Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na araç teslimatı yapıyor. Firma aynı zamanda Mercedes otobüs kiralama hizmetleri de veriyor.
Adres: Abdülhak Hamit Cad. N:62/B Talimhane Taksim / İstanbul
Tel: (0212) 237 30 22
Web: massrentacar.com

 

Assist Rent a Car

İstanbul Bahçelievler’de havalimanına 3 km mesafede bulunan ofisiyle Atatürk havalimanına ücretsiz araç teslimatı yapan ve teslim alan firmanın Sabiha Gökçen, İzmir, Antalya, Ankara ve Kayseri’de de şubeleri bulunuyor. Bazı havayolu şirketi müşterilerine özel indirimler sağlayan firma kart uygulamasıyla avantajlı araç kiralama, 1 güne 1 gün bedava gibi fırsatlar sunuyor. Aracınızı havalimanından 24 saat teslim alabilirsiniz.
Adres: Kültür Sok.No:1 Metroport AVM B3 Kat No:4 PK.34180 Bahçelievler / İstanbul
Tel: (0212) 442 26 32
Web: assistcarrental.com

 

Erc Rent a Car

Erc araç kiralama lüks makam araçlarından hesaplı bineklere, yine lüks 4×4 seçeneklerinden minibüslere kadar modelleri içeren geniş araç filosuyla tüm İstanbul geneline hizmet veriyor. Ucuz kiralık seçenekleri arasında yer alan modellerden bazıları şu şekilde; Mitsubishi Colt, Hyundai Getz, Era, Renault Megane ve Ford Mondeo. Sitede fiyat bilgileri yok bu nedenle güncel fiyatları ancak telefonla öğrenebilirsiniz. Firma aynı zamanda 30 gün ve üzeri uzun dönem kiralama hizmetleri veriyor.
Adres: Karadolap Mah. G.O.Paşa Cad. No: 138 Alibeyköy / İstanbul
Tel: (0212) 626 46 22
Web: ercrent.com

 

Thrifty İstanbul

Uluslararası bir araç kiralama firması olan Thrifty İstanbul’da Atatürk Havalimanı, Sabiha Gökçen Havalimanı, Taksim ofisleriyle rent a car hizmetleri veriyor. Türkiye genelinde Ankara Esenboğa Havalimanı ve İzmir Havaalanı başta olmak üzere çeşitli bölgelerde temsilcilikleri var. Firmanın kiralık araç fiyatları ekonomik modellerden lüks modellere kadar geniş bir yelpazede yer alıyor. Thrify internet sitesinde bulunan formla aracınızı 7/24 online olarak ayırtabilirsiniz. Şirketin ayrıca limuzin kiralama servisi de bulunuyor. Aracınızı dilerseniz şoförlü olarak kiralayabilirsiniz. Düğün limuzin kiralama için özel kampanyalar var ve bu kampanya bilgileri web sitesinde detaylı olarak yer alıyor. Logolu araç kiralama ile oldukça hesaplı rent a car seçenekleri bulabilirsiniz.
Adres: İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali / İstanbul
Tel: (0212) 465 81 00
Web: thrifty.com.tr

 

Elit Oto Kiralama

İstanbul dışında İzmir, Antalya, Bodrum, Dalaman, Adana ve Kayseri’de de araç kiralama sektöründe hizmet veren firmadan yapacağınız kiralamalarda bir sonraki kiralama için indirim kazanabilirsiniz. Elit’in çağrı merkezi 24 saat açık ve site üzerinden yine 24 saat araç rezervasyonu yapabiliyorsunuz. Araç bedelini aracınızı teslim alırken ödeyebilir, rezervasyonunuzu ücretsiz olarak iptal edebilirsiniz. Firmanın fiyatlarına sınırsız km, kasko, havaalanına araç teslimi, lastik far sigortası ve KDV dahil.
Adres: Tepeören Mh. Studio Millenium Park D1 Blok D: 8 Pendik / İstanbul
Tel: (0216) 677 13 55
Web: elitcarrental.com

 

Çizgi Rent A Car

Antalya merkezli Çizginin İstanbul’da Bahçelievler ve İstanbul Atatürk Havalimanı’nda olmak üzere 2 ayrı bölgede ofisi bulunuyor. Yılda 100 bin’den fazla araç kiralama işlemi gerçekleştiren deneyimli oto kiralama firmasının filosunda Renault Clio Symbol, Hyundai Accent, Hyundai Era Auto, Hyundai Starex gibi marka ve ve modelleri bulabilirsiniz. Firmadan araç kiralarken kredi kartı mecburiyeti bulunmuyor ve fiyata ücretsiz rezervasyon iptali dahil. Ödemeyi aracınızı teslim alırken yapabilirsiniz.
Adres: Bahçelievler mah. Eski Londra asfaltı Adnan Kahveci Bulvari no 26/1 Haznedar / İstanbul
Tel: 444 11 83
Web: cizgirentacar.com

 

Europcar

Dış hatlar geliş terminalinde bulunan ofisiyle yurtdışından gelenler için ekonomik araç kiralama çözümleri sunan firmanın filosunda her sınıftan aracı bulabilirsiniz. Firmanın çeşitli kredi kartlarına özel indirimi var ve mil biriktiren kartlar için mil kazanma sistemi bulunuyor. İndirimli araç kiralama için güncel kampanya bilgileri firmanın sitesinde kampanya bölümünde yer alıyor. Rezervasyonlarınızı site üzerinden görebilir, iptal edebilir, düzeltebilir ve faturanızı yazdırabilirsiniz.
Adres: Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Geliş Yeşilköy / İstanbul
Tel: (0212) 465 36 95
Web: europcar.com.tr

 

National

National oto kiralamanın İstanbul Atatürk Havalimanı’nda hem iç hatlar hem de dış hatlar geliş terminallerinde ofisi bulunuyor. Uluslararası firma güncel olarak düzenlediği kampanyalar ile kredi kartlarına, havayollarına, otellere ve GSM şirketlerine özel indirimler sunuyor. Firmanın sitesinden e-posta üyeliği ile en son fırsatlardan haberdar olabilirsiniz. Firmanın Türkiye geleninde 20’den fazla noktada ofisi mevcut ve tek yönlü kiralama hizmeti alabilirsiniz.
Adres: Dış Hatlar Geliş Terminali / İstanbul
Tel: (0212) 465 35 46
Web: yesnational.com

 

Mert Oto Kiralama

Mert Araç Kiralamanın Atatürk Havalimanı dış hatlar ve sahil yolunda Sheraton Oteli ve WOW Oteli’nin içinde olmak üzere 3 şubesi bulunuyor. 1996 yılında kurulan firma Renault Clio Symbol 1.5 dizel, Fiat Linea, Ford Fiesta, Fiat Stilo, Hyundai Getz gibi ekonomik modeller haricinde Audi Q7, Porsche Cayenne, Range Rover Sport, Volkswagen Tuareg, Hummer H2, BMW 520d gibi lüks araç kiralama hizmetleri de veriyor. Site üzerinden araç ayırtabilir avantajlar ve promosyonlar hakkında bilgi alabilirsiniz.
Adres: Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Geliş Terminali Yeşiköy / İstanbul
Tel: (0212) 465 37 90
Web: carmemert.com

 

Polat Rent a Car

Spor lüks araçlar, binek ekonomik modeller, vip araçlar, ticari modeller ve cip modelleri kiralayabileceğiniz Polat Araç Kiralama İstanbul ilinde ve civar bölgelerde oto kiralama hizmetleri veriyor. Firma kişisel kiralamanın yanı sıra firmalar için filo kiralama ve uzun dönem araç kiralama hizmetleri veriyor. Kiralama ücretine sınırsız km, hırsızlık ve cam, lastik ve far sigortası, full kasko ve havalimanına araç teslim ücreti dahil. Site üzerinde araç talebi yapabilir veya telefon numaranızı bırakarak firmanın sizi aramasını sağlayabilirsiniz.
Adres: A. Nafız Gürman Mah. Ahmet Kutsi Tecer Cad. No:49 D:4 Merter / İstanbul
Tel: (0212) 641 0532
Web: polatcar.com

 

Zirve Oto Kiralama

Haftanın 7 günü günün 24 saat araç rezervasyonu yapabileceğiniz Zirve Oto Kiralama kısa dönemli bireysel kiralamanın yanı sıra 12 aydan 48 aya kadar uzun dönemli operasyonel kiralama alanında da faaliyet gösteriyor. Zirve’nin araç seçenekleri arasında Audi A3’ten Fiat Linea’ya kadar farklı kiralama fiyatları olan farklı modelleri bulabilirsiniz. Firmaya 0554 871 86 02 numaralı telefondan 24 saat ulaşabilirsiniz.
Adres: 19 Mayıs Mah. 19 Mayıs Cad. No:17/D Fulya / İstanbul
Tel: (0212) 248 56 55
Web: zirveotokiralama.com

 

Varan Rent a Car

Her modelden araç seçeneklerini bulabileceğiniz Varan Oto Kiralamanın merkez ofisi Şişli’de. Firma havaalanında vip veya grup halinde transfer, şoförlü araç kiralama ve adrese teslim hizmetleri de veriyor. Araçları arasında Fiat Albea, Renault Symbol, Fiat Linea ve Hyundai Era gibi hesaplı seçeneklerin dışında Range Rover, Mercedes C 180, Passat, BMW X5, Mercedes S350 gibi üst sınıf modelleri de bulabilirsiniz. Ucuz modellerin günlük kiraları 70-100 TL’den başlıyor.
Adres: Dolapdere Cad. No:128 Pangaltı / İstanbul
Tel: (0212) 247 15 07
Web: varanrentacar.com

 

Simge Araç Kiralama

2009 yılından beri araç kiralama sektöründe faaliyet gösteren Simge Oto Kiralama Jeep, ekonomik model ve lüks araç seçenekleriyle hizmet veriyor. Firmanın kiralama hizmetlerine 24 saat yol yardımı ve havaalanına araç teslimatı dahil. Web sitelerinde güncel kampanyalı araçları hakkında bilgileri bulabilirsiniz. Aracınızı teslim aldığınızda nakit veya kredi kartıyla yapabiliyorsunuz. Hesaplı modeller arasında Peugeot 207, Clio, Fiesta ve Corolla gibi modeller yer alıyor.
Adres: Atatürk Oto Sanayi Sitesi 2.Kısım 23.Sok. No:818 Maslak / İstanbul
Tel: (0212) 328 32 32
Web: simgeotomotiv.com

 

4m Rent a Car

Filo kiralama ve lüks araçlarla şoförlü kiralama, transfer hizmetleri de veren 4m’in web sitesinden yapacağınız rezervasyonlarda %10!a varan indirimler kazanabilirsiniz. Ekonomik araç modelleri arasında Renault Clio Symbol, Citroen C3, Ford Fiesta, Hyundai 20, Ford Fusion ve Fiat Linea gibi modellerin yer aldığı firmanın Mercedes C180, Vito Vip minibüs gibi seçenekleri de mevcut. Yine sitelerinden online olarak canlı destek alabilir güncel fiyatları öğrenebilirsiniz.
Adres: Büyükdere Cd. Saadet Apt. No:65 Kat:2 Mecidiyeköy / İstanbul
Tel: (0212) 266 85 85
Web: 4mrentacar.com

 

Open Rent A Car

Bireysel araç kiralama hizmeti veren Open Rent A Car isterseniz Atatürk ve Sabiha Gökçen Havaalanlarından şehir merkezine şoförlü transfer hizmetleri sağlıyor. Aynı zamanda ekonomik ve lüks araçlarla yolcu karşılama hizmeti veren firma aracınızı havaalanlarına ücretsiz olarak teslim ediyor. Firmadan bebek koltuğu, navigasyon hizmetleri ücreti karşılığında alabilirsiniz.
Adres: Yüzeltarla Cad. Fulya Apt. N:31/A Zuhuratbaba Mah. Bakırköy / İstanbul
Tel: (0212) 543 44 92
Web: openrentacar.com

 

Işıl Car Rental

1000 araçlık filosuyla bireysel araç kiralama hizmetlerinin yanı sıra filo kiralama alanında da faaliyet gösteren Işıl Car Rental 100’ü aşkın firmaya hizmet veriyor. 2007 yılından bu yana sektörde faaliyet gösteren firma İstanbul dahil olmak üzere 4 ilde oto kiralama hizmeti veriyor. Firmadan transfer hizmeti alabilir ve kiralama fiyatları ile ilgili bilgileri telefonla öğrenebilirsiniz.
Adres: İnönü Caddesi No:40 Gümüşsuyu Taksim / İstanbul
Tel: (0212) 244 33 11
Web: isilrac.com

 

Three Star Rent a Car

Operasyonel ve filo kiralama, bireysel araç kiralama, havaalanı transfer hizmetleri veren firmanın filosunda 4×4 arazi araçlarından makam otolarına, vip minibüslerde ekonomik araçlara kadar farklı model seçeneklerini bulabilirsiniz. Yaz ve kış olarak iki ayrı fiyat tarifesi bulunan Three Star Rent a Car belirli zamanlarda hafta sonuna özel kiralama kampanyaları da düzenliyor. Sitede yer alan rezervasyon formu veya telefon aracılığıyla rezervasyonlarınızı 24 saat yapabilirsiniz.
Adres: Şehit Muhtar Cad. N:4 D:2 Beyoğlu Taksim / İstanbul
Tel: (0212) 255 42 22
Web: threestarrentacar.com

 

Gd Araç Kiralama

Kadıköy merkezli GD araç kiralama günlük ve uzun dönem bireysel oto kiralama dışında şirketlere filo kiralama ve havaalanlarından transfer hizmeti de veriyor. Firmanın sitesinde farklı araç modelleri için aylık kiralama fiyatları bilgilerini bulabilirsiniz. Hesaplı modeller ise Corolla Dizel, Corolla otomatik vites, i20 dizel. Şirketin Acıbadem dışında Beykoz, Ümraniye, Fenerbahçe ve Avrupa yakasında Yeşilköy şubeleri bulunuyor. Web sitesinde hafta içi ve hafta sonu kiralama fiyatları modellere göre listelenmiş.
Adres: Acıbadem Cad. No:216 Pembe Köşk Apt. Acıbadem / İstanbul
Tel: (0216) 546 07 14
Web: gdarackiralama.com

 

Erdem Rent A Car

Ana faaliyet konusu filo kiralama olan Erdem Araç Kiralama farklı araç modelleriyle bireysel oto kiralama hizmetleri de sunuyor. Firmanın filosunda Ford Focus Dizel, Renault Fluence Dizel, Peugeot 308 Dizel, Hyundai Era Dizel Otomatik, Fiat Doblo Dizel, Peugeot 207, Cabrio Peugeot, Fiat Linea gibi farklı segmentlerden farklı modellerde araçları bulabilirsiniz. Firmanın web sitesine telefon numaranızı bırakarak müşteri temsilcisinin sizi aramasını sağlayabilirsiniz. Havaalanı teslimatı ücretsiz.
Adres: Merdivenköy Mah. Şair Arşi Cad. No:45/E Kadıköy / İstanbul
Tel: (0216) 335 11 50
Web: erdemrentacar.com

 

Mirza Rent A Car

Audi A6, BMW 5.20, Mercedes C180, Range Rover Sport gibi orta ve üst sınıf rent a car seçeneklerinin yanı sıra Hyundai Accent Era, Honda City, Renault Clio Symbol gibi ucuz araç kiralama seçeneklerini de bulabileceğiniz firmanın ticari oto kiralama ve minibüs kiralama seçenekleri de bulunuyor. Firma havalimanından şehir içi noktalara grup ya da bireysel olarak şoförlü transfer hizmetleri de sunuyor.
Adres: İzzettin Çalışlar Cad. 25/2 Bahçelievler / İstanbul
Tel: (0212) 553 24 01
Web: mirzarentacar.com

 

Metal Oto Kiralama

Jetta, Symbol, Clio HB gibi ekonomik araçların yanında Audi A6, BMW 5.20 D, Touareg 3.0 gibi lüks araçlarda kiralayabileceğiniz Metal Oto Kiralama zaman zaman düzenlediği kampanyalar ile araç kiralama fırsatları sunuyor. Kampanyalı araç kiralama bilgilerini güncel olarak web sitesinde bulabilirsiniz. Firmanın çağrı merkezi numarası olan 444 1 823’ü arayarak veya internet sitesi üzerinden 24 saat rezervasyon yapabilirsiniz.
Adres: Bulgurlu Mah. Kireçfırını Cad. Yıldırım Sok. No:1 Üsküdar / İstanbul
Tel: (0212) 444 18 23
Web: metaloto.com.tr

 

Tek Rent A Car

İstanbul’da araba kiralama alanında lüks araç kiralama, orta sınıf ve ekonomik araç kiralama hizmetleri veren Tek Rent a Car kiraladığı araçlar için 7 / 24 yol yardımı hizmeti sağlıyor. Firmanın araçları arasında Citroen, Dodge, Fiat, Ford, Hyundai ve Mercedes gibi markaların farklı modellerini bulabilirsiniz. Ümraniye merkezli firma Çekmeköy, Ataşehir, Göztepe, Beykoz, Kavacık ve Etiler’de bulunan ofisleriyle tüm İstanbul geneline araç teslimatı yapıyor.
Adres: Yamanevler mah. Küçüksu cad. No: 48 Ümraniye / İstanbul
Tel: (0216) 630 39 39
Web: tekrentacar.com

 

Pelikan Rent A Car

20 yıldan bu yana rent a car sektöründe hizmet veren Pelikan Araç Kiralama bünyesinde Hyundai Era, Fiat Albea, Renault Clio, Peugeot 206 ve benzeri uygun fiyatlı modeller bulunuyor. İstanbul dışında Antalya, İzmir, Ankara, Bodrum, Kayseri ve Trabzon’da da firmanın ofislerini bulabilirsiniz. İstanbul’da firmanın merkezi Atatürk Havalimanı içerisinde yer alıyor. Site üzerinden aracınızı online olarak ayırtabilirsiniz.
Adres: İncirli Cad. Faik Koksal No:13/B-1 Bakırköy / İstanbul
Tel: (0212) 543 59 69
Web: pelikancar.com

Bold Rent a Car

Taksim ofisiyle İstanbul genelinde rent a car hizmeti veren firmanın araçları arasında 4×4’ler, orta sınıf binek araçlar, hafif ticariler ve ekonomik seçenekler bulabilirsiniz. Web sitesinde online rezervasyon formu var ve firmanın sizi aramasını isterseniz telefon numaranızı bırakabiliyorsunuz. Bold Rent a Car ayrıca Sabiha Gökçen Havalimanı Sultanhamet ve Taksim, Taksim Atatürk Havalimanı arasında 1 kişiden 15 kişiye kadar transfer hizmeti de veriyor. ISO 9001 Kalite Belgesine sahip firma 1992 yılından beri sektörde faaliyet gösteriyor.
Adres: Receppaşa Cad No:17 Taksim / İstanbul
Tel: (0212) 361 03 48
Web: boldrentacar.com

 

Next Rent a Car

Firmanın araçları arasında bulunan bazı modeller şu şekilde; Renault Clio HB, Grand Tour ve Symbol dizel, Renault Fleunce, Fiat Albea ve Linea dizle, Hyundai Era düz vites ve otomatik vites dizel, Ford Fiesta ve Focus. Minibüs seçenekleri ise Caravelle ve Renault Traffic’ten oluşuyor. Firma müşterilerine 24 saat yol yardım hizmeti sunuyor. Site üzerinden ayırtabileceğiniz aracınızı firmanın Taksim ofisinden, Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan teslim alabilirsiniz.
Adres: Cumhuriyet Cad. No:11 Taksim / İstanbul
Tel: (0212) 253 53 38
Web: nextrentacar.com

 

Economic Rent a Car

Taksim ve Bostancı şubeleri ile hem Anadolu hem de Avrupa yakasında hizmet veren firma aracınızı Sabiha Gökçen ve Atatürk havaalanlarına ücretsiz olarak teslim ediyor. Bireysel araç kiralamanın yanı sıra operasyonel kiralama alanında da faaliyet gösteren Economic Rent a Car’ın web sitesinde güncel araç modelleri, fiyat listesi ve kiralama koşullarıyla ilgili detaylı bilgiler bulabilirsiniz. Yine sitede online destek linkine tıklayarak online olarak sorularınızı firmaya sorabilirsiniz. Web sitesinde ön rezervasyon talep formu mevcut ve farklı dönemlere göre araç kiralama fiyatlarını görebilirsiniz.
Adres: Cumhuriyet Cad. No:29 Beler Palas K:2 D:10 Taksim / İstanbul
Tel: (0212) 235 44 75
Web: economicrentacar.com.tr

 

Essence Car Rental

Renault Symbol 1.2, Fiat Linea 1.3, Renault Clio 3 HB 1.6 gibi hesaplı kiralıkları bulabileceğiniz firmanın araç filosunda yer alan diğer araçlardan bazıları şöyle, BMW 520d, Mercedes Vito, Mercedes C180, Renault Fluence, Dacia Duster. Essence’den kiraladığınız aracı Sabiha Gökçen veya Atatürk havalimanından teslim alabilir dilerseniz şoförlü araç kiralayabilirsiniz. Firmanın web sitesinde ön rezervasyon formu yok bu nedenle aracınızı firmayı telefonla arayarak rezerve edebilirsiniz. Essence ayrıca ücret karşılığı tek yön kiralama yani aracı İstanbul’dan alıp başka bir noktada teslim etme hizmeti de veriyor.
Adres: Nazım Hikmet Blv. Yesilkent Mah. Innovia 2 B1 Blok D:60 34515 Esenyurt / İstanbul
Tel: (0212) 853 63 46
Web: essencecarrental.com

 

FG Car Rental

FG Car Rental esas olarak Audi modelleri, BMW ve Mercedes serileri, Lamborghini, Ferrari 458 Italia, Maserati Gran Turismo, Porsche Carrera 911 gibi spor araba modelleri kiralayan bir lüks araç kiralama firması. Yani firmanın filosunda ucuz araç kiralama seçeneği bulunmuyor ama biz yine de sayfamızda yer verelim istedik. 1998 yılından bu yana İstanbul’da hizmet veren firma aynı zamanda yat kiralama hizmetleri de sunuyor. FG Car Rental’ın bir diğer faaliyet alanı ise dizi, film ve reklamlar için araç kiralama.
Adres: Nispetiye Cad. Petrol Sitesi 5. Blok D:5 Etiler / İstanbul
Tel: (0212) 352 52 24
Web: fgcarrental.com
Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version