Kia, yeni fiyat listelerini açıklamasının hemen ardından bu ay için geçerli olacak olan kampanyalarının detaylarını da paylaştı. Kia Mart 2022 kampanyasının geniş tutulduğunu da belirtmek lazım.

Tek bir araçla sınırlı kalmayan kampanyada yine bir ödeme kolaylığından söz etmemiz mümkün olacak. Peki hangi araçta nasıl bir kampanyadan söz ediyoruz? Şartlar neler?

Kia Mart 2022 Kampanyası ve Tüm Detaylar

Önce kampanyanın şartlarından bir konuşalım. Sonra dahil edilen modellerden konuşacağız. Kampanyaya göre 200 bin TL kredi kullanmanız mümkün. Zaten kredi limitlerinin arttırıldığını da biliyoruz.

200 bin TL’ye kadar kullanabileceğiniz krediyi 12 ay vadeli olarak çekebiliyorsunuz. Burada faiz miktarı ise %1.49 olarak açıklanmış durumda. Vade sayısının 200 bin TL için bir miktar düşük kaldığı düşünülebilir. Ama vade sayısı arttıkça faiz miktarının da yükseldiğini biliyoruz.

Peki Kia Mart 2022 kampanyası hangi modeller için geçerli olacak? Bu kredi kampanyasının geçerli olduğu modeller;

  • Sadece 1.0 MT Stonic modeli,
  • Rio modelleri,
  • Ceed HB ya da Ceed SW modeli,
  • XCeed modelleri.

Burada sadece Stonic için model sınırlaması olduğunu anlıyoruz. Diğer araçlar için modeller için ekstra bir sınır belirtilmemiş. Kampanyanın geçerlilik süresine gelince, yine aylık olarak düzenlenen kampanyalardan biri diyebiliriz.

Kia, 1 Mart itibariyle bu kampanyayı geçerli kılmış durumda. Kampanyadan yararlanmak için ise son süre 31 Mart olarak açıklandı. Anlayacağınız 1 aylık bir takvimden söz ediyoruz. Bir sonraki ay yine kampanya olur mu, olursa nasıl olur bunu şimdilik bilemeyeceğiz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version