Hindistan lüks oto pazarında liderliğini güçlendirmeyi hedefleyen Mercedes-Benz, 2018 yılında 10 yeni modelini Hintli müşterilerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor. Ülkede bu yıl 14.’sü düzenlenecek olan Auto Expo 2018 fuarına çıkartma yapmaya hazırlanan lüks oto üreticisinin en büyük kozları, yeni Maybach S 650 ve Concept EQ ile E-Class All-Terrain modelleri.

Hindistan’da lüks otomobil pazar lideri

Konuyla alakalı gazetecilere demeç veren Mercedes-Benz Hindistan Pazarlama Müdürü ve CEO’su Roland Folger, “Mercedes-Benz’in Auto Expo 2018’e katılması müşterilerimizle yakınlaşmak ve hükümetin yürüttüğü “Hindistan’da imal et” kampanyasını desteklediğimizi göstermek için iyi bir fırsat” değerlendirmesinde bulundu.

Satış rakamlarını da paylaşan Folger, geçtiğimiz 2016 yılında Hindistan genelinde 13 bin 231 adet Mercedes-Benz’in satıldığı bilgisini verdi. Bu yıl Ocak-Eylül ayları arasında toplam 11 bin 869 araç müşterilere teslim edildi. Geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 19.6’lık bir büyüme söz konusu. 2017’de 12 yeni model tanıtan şirket, 2018’de de istikrarını bozmayıp AMG ve lüks sedan segmentinde ciddi bir atılım yakalamayı hedefliyor.

Ziyaretçileri yapay zeka karşılayacak

Öte yandan fuara katılacakları ise hoş bir sürpriz karşılayacak. Mercedes-Benz modelleri hakkında detaylı bilgi almak isteyen müşterilere yapay zekaya sahip bir Chatbot yardımcı olacak. Merak edilen sorular yapay zeka tarafından cevaplandırılacak. Ayırca fuarda Mercedes-Benz’e ayrılan stantta Mercedes-Benz F1 arabası, AMG SLC 43, E-Class All-Terrain, C-Class Cabriolet, yeni E 350d sedan ve SUV GLS 350 d modelleri de görücüye çıkacak.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version