ABD’nin Detroit şehrinde düzenlenecek olan 2018 Kuzey Amerikan Uluslararası Otomobil Fuarı için nefesler tutuldu. Birçok otomotiv firması gözlerin çevrildiği bu fuarda en yeni modellerini tanıtmak için hummalı bir çalışmaya başladı bile. Bu firmalar arasına son olarak Mini de katıldı.

Evet, yapılan açıklamaya göre Mini yeni yıla hızlı bir giriş yaparak cabrio ve hardtop Cooper’ların makyajlanmış modellerini Detroit’te görücüye çıkaracak. Detroit oto fuarı kapsamında Mini Cooper Hardtop 2 kapılı, Hardtop 4 kapılı ve yeni Mini cabrio modeli tanıtılacak.

Neler yeni?

Mini yetkililerinin basın açıklamasında bu yeni üç modelin ufak görsel dokunuşlarla tekrar elden geçirildiği ve teknolojik yeniliklerin yapıldığı bilgisi paylaşıldı. Bu yenilikler daha çok sürüş teknolojisi ve Mini’nin sürücülere sunduğu dijital Mini Connected servisiyle alakalı.

Hatırlanacağı üzere daha önce de Mini’nin logosunun yenilendiği haberini siz takipçilerimizle paylaşmıştık. Fuarda görücüye çıkacak olan üç modelde de yenilenen logoları görebiliyoruz. LED arka stop lambaları göze çarparken çelik jantların tasarımında yapılan değişiklikler dikkat çekiyor. Kumandalı direksiyonda ufak değişiklikler yapılırken radyo arayüzü de yenilikten nasibini almış.

“Senin Mini’n” programı başlatıldı

Mini’nin yeni başlattığı “Senin Mini’n” isimli program kapsamında potansiyel müşterilerin Mini Cooper modellerini diledikleri gibi özelleştirebilmeleri sağlanıyor. Özel renk seçenekleri, farklı tasarım kombinasyonları ve ek donanım paketleri görsel bir arayüz yardımıyla tercih edilebiliyor. Daha sonra 3D yazıcılardan çıktı alınarak aracın minyatür bir sürümü müşterilere sunuluyor.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version