Her yıl düzenlenen Motobike Expo, yani İstanbul Motosiklet Fuarı bu yıl da üst düzey ilgiyle karşılaştı. Honda cephesinde neler oldu derseniz göz atalım:

Honda GL 1800 Gold Wing

Honda, Motobike Expo’da bu yılın da yüksek kalabalığa sahne olan standlarının başında geliyordu. Yıldızları hiç şüphesiz yeni Gold Wing oldu.

Tamamen yenilenen model daha dinamik, eskiye nazaran daha derli toplu ve atletik gözüküyor. Kimi fanatikleri için eleştiri konusu olsa da genel olarak beğenildiğini gözlemlemek zor değildi.

Yepyeni bir motor, şanzıman ve şasiye sahip motosiklette şasi tam olarak 40 kg hafifletilmiş. Bu muazzam bir oran hiç şüphesiz. Havayastığı, yeni eklenen sürüş modları ve elbette opsiyonel DCT otomatik şanzıman yeni Gold Wing’in önemli özellikleri.

Honda CBR 125R

Markanın merak edilen modellerinden biri de CBR ailesinin yeni 125 cc’lik giriş modeliydi. Çok daha modern ve giriş seviyesi motosikleti olmasına rağmen üst seviye bir motosiklet havasında oluşu en önemli özelliği.

Sportif ve retro çizgilerin buluşmasıyla çok şık bir ürün ortaya çıkmış. 286 cc hacmindeki ağabeyi CBR 250R da aynı hatlara sahip.

Motosiklet LED farlar, ters amortisörler gibi hem görsel hem de teknolojik açıdan onu üst seviyeye çıkaran niteliklere sahip. 126 kg’lik ıslak ağırlığıyla sürücüsü için müthiş bir kolay kullanım vadediyor.

Honda Africa Twin Adventure Sports

Africa Twin iki yıl önce tanıtıldığında oldukça ilgi gören ve beğenilen bir model olmuştu. Şimdi bir üst seviye versiyona sahip. Adı üzerinde daha maceracı bir model olmuş.

Büyütülen yakıt deposu ekstra 5,4 lt benzin alıyor. Buna paralel depo ve gövde de büyüyerek daha heybetli bir görüntü almış.

Yerden yüksekliği 2 cm artarken daha dik bir sürüş pozisyonu, standart olarak elcik ısıtma, daha yüksek cam ve büyük motor göğüs koruması bulunuyor.

Otohaber

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version