Opel Astra’nın eski nesli için artık yavaş yavaş son günlere geçildi. Yeni nesil Astra zaten tanıtıldı ve küresel versiyon da gelecek. Ama yeni model bir yana ülkemizde sevilen araçlardan biri olan Opel Astra HB için de satışlar devam etmekte. Dikkat çeken seriyi tercih etmek isteyenler için ÖTV müjdemiz var.

Öyle ki bu araç için de ÖTV düzenlemesi geldi. Ama burada bir tezatlık durumu var. Şöyle ki aracın giriş paketinde çok ciddi düşüşler varken, üst paketlerde biraz yükselme durumu söz konusu. Bir tezatlık olsa da giriş modelinde yapılan indirim göze çarpacak derecede fazla.

Opel Astra HB İndirim Sonrası Yeni Fiyatlar

Aracın giriş modeli olarak gösterebileceğimiz model 1.2 motorlu 145 beygirlik olan MT6 Edition versiyonu. Bu versiyonda, ÖTV düzenleme öncesinde fiyat 289.500 TL idi.

Düzenlemenin öncesinde Otodünya olarak zaten bir fiyat paylaşımı yapmıştık. 289.500 TL olan satış fiyatı 40 bin TL’nin üzerinde bir indirimle beraber 241.900 TL gibi bir aralığa indi.

Fiyatın bu kadar düşmesi tabii ki sevindirecek bir haber. İyi bir haber ve Opel Astra HB alacaklar için kapıları açan bir fırsat. Fakat dediğimiz gibi üst paketler için de benzer adımlar beklerdik. Böyle olunca aradaki makas açılmış oluyor. Bir üst pakete bakınca durumu anlıyoruz.

Bir üst pakette, 1.4 litre 145 beygirlik motor var ve bu kez CVT şanzıman kullanılıyor. Yine donanım seviyesi Edition olmasına karşın bu model 323.900 TL. Aradaki farkı görmeniz açısından bir üst paketin fiyatını paylaştım. Yeni fiyatlar için detaylı fiyat listesini de başka bir yazı da ele alacağız.

Şimdilik bu Opel Astra HB indirimi için verdiğimiz haberimiz olsun. Opel severlere iyi haberler vermiş olalım.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version