Peugeot’yu küçük ve kompakt sınıf arasında temsil eden sedan modeli Peugeot 301, tüketicilerin ihtiyaç duyduğu temel özellikleri ulaşılabilir bir fiyat etiketiyle sunarken yapılan makyajla birlikte artık hem şık hem de daha donanımlı bir otomobil.

Ekonomik: Fransız markanın çok uzun yıllardan beri ekonomik ve dayanıklı dizel motorlar ürettiği herkes tarafından bilinen bir gerçek. 1,6 litrelik dizel motor sunduğu performans ve sağladığı düşük tüketimle yüz güldürüyor.

Temel hedefi A noktasından B noktasına ulaşmak olanlar için geliştirilen Peugeot 301’in nispeten düşük ağırlığı, dizel motorun 5 ileri vitesli şanzımanla da verimli olabilmesine destek oluyor.

Peugeot 301 Az Paraya Çok Yol Yapmak İsteyenlere Hitap Ediyor

Tüketici dostu: Peugeot 301 gibi bir otomobil az paraya çok yol yapmak isteyenlere hitap ediyor. Konfor konusunda özellikle gürültü ve sarsıntı anlamında zaafları olan otomobil yakıt tüketimindeyse yüz güldürüyor.

92 HP gücündeki dizel motor temel beklentileri oldukça rahatlıkla karşılıyor. Ancak otomobilde daha net vites geçişleri sunan bir şanzıman kullanılabilirmiş diye düşündürüyor.

Peugeot 301’in Fonksiyonel Özellikleri Üst Düzeyde

Fonksiyonelliği arttı: Makyaj sonrasında gelen multi medya sistemi fonksiyonelliği arttıran önemli bir yenilik. Akıllı telefonların ekranının yansıtılabildiği sisteme USB ya da Bluetooth ile bağlanılabiliyor. Bu sayede telefonunuzun haritasını, mesajları veya müzik dosyalarını multi medya sistemiyle takip etme fırsatı yakalıyorsunuz.

Peugeot 301’in Dokunnma Hassasiyeti ve Hızı Gayet Makul

Dokunma hassasiyeti ve hızı makul. Ekranın konumun göz hizasında olmaması kullanımı zorlaştırsa da ön koltuktakilerin rahat ulaşabileceği konumu ergonomi puanını arttırıyor. 7 inçlik bu ekran Active donanımında opsiyonel olarak alınabilirken Allure donanımında standart olarak sunuluyor.

Temel ihtiyaca her açıdan uygun: Uzun yol yapma fırsatı bulduğum Peugeot 301’in gürültülü motorunun temel ihtiyaçları karşılamanın ötesine götürmediğini düşünüyorum. Fakat sınıfına göre zengin donanıma sahip olması, modern multi medya sistemi gibi dikkat çeken özellikleri ve düşük yakıt tüketimi ve oldukça geniş bagaj hacmi düşünüldüğünde bütçesi düşük olan ve otomobil sahibi olmak isteyenler için uygun bir otomobil olma özelliğini taşıyor.

Kaynak: Otohaber

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version