Peugeot, araçlarına kısa süre önce belli bir miktarda zam yapmıştı. Zaten yapmayan markada kalmadı. Fakat bu haberin etkisini geçirecek güzel bir yeni bilgi geldi. Bu yeni bilgi de Peugeot SUV kampanyasının başladığı duyuruldu. Markanın çok satan SUV ailesinden birini almak isteyen sürücüler için güzel bir kredi avantajı serisi sunulmuş oldu. Burada önemli olan ise hangi araçta nasıl bir kredi avantajı gördüğümüz konusu. Bunun için de detay vereceğiz.

Bir başka Kampanya: Dacia Yaz Kampanyası Başladı – Yüksek Faizleri Unutun

Peugeot SUV Kampanyası için Bilmeniz Gerekenler

Kampanyaya dahil olan SUV modelleri içerisinde ilk dikkat çeken araç Peugeot 2008 modeli. Markanın en çok satanları arasında yer alan araç için 100 bin TL kredide 12 ay vade ve %0.99 faiz oranına yer veriliyor. 100 bin TL kredi kullanmak istemeyenler ve bunun yerine 50 bin TL kredi kullanmak isteyenler için ise faizler tamamen sıfırlanıyor. 50 bin TL kredide 12 ay vade için %0 faiz uygulaması yapılıyor.

Kampanyaya dahil olan ikinci aracımız ise Peugeot SUV 3008 modeli. Yine çok satan modellerden biri olan araçta 180 bin TL kredi imkanı ve 15 ay vade sunuluyor. 15 aylık vadede istenen faiz oranı ise %0.99 olarak belirlenmiş durumda. Eğer kredi miktarını düşürecek olursanız, 90 bin TL kredi için de 12 aylık vade sunuluyor ve faiz tahmin edersiniz ki %0 faize düşüyor.

Peugeot SUV kampanyasındaki son model ise SUV 5008 modeli. Bu modelde de 180 bin TL kredi için 15 aylık vade imkanı sunuluyor ve %0.99 vade faiz oranları bulunmakta. Yine bu modelde de 90 bin TL kredi kullanacak olursanız vade sayısı 12 aya düşüyor ve %0 faiz imkanı alıyorsunuz.

Peugeot SUV kampanyası için dahil edilmiş modeller bunlar. Bu modeller dışında tek dikkat edeceğiniz şey zaman. Fırsatlar diğer markalardaki gibi Haziran sonuna kadar geçerli. Temmuz ayında fırsatlar ve belki de fiyatlar da değişecektir.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version