İndirimli N11 2.el araç satışı, Kasım indirimleri kapsamında başladı. Aslında N11 Kasım ayına özel farklı bir araç kampanyası başlatmıştı ve bunun haberini sizlerle paylaşmıştık. Volkswagen araçlarını kapsayan önemli indirimler sunulmuştu ve markanın hemen hemen tüm araçlarına yer verilmişti.

İndirimli olarak yapılan bu satışlara ek olarak 2.el araç satışı da başladı. 11.11 indirimleri kapsamında başlatılan yeni kampanyada güzel araçlar iyi fiyatlara satılıyor. Üstelik hemen hemen tüm araçların fiyatlarında bir indirim söz konusu.

İlginizi Çekebilir: N11, İndirimli Volkswagen Otomobil Kampanyasını Duyurdu

Süper İndirimli N11 2.el Araç Satışı için Hangi Otomobiller Seçilmiş?

Aslında bakarsanız burada bir seçimden söz etmek mümkün değil. Açılan ilanlara şöyle bir baktığımız zaman, çok sayıda ikinci el otomobil olduğunu görüyoruz. 108 bin TL’ye Dacia Duster modeli de var 300 bin TL’ye Passat modeli de var.

Araçların fiyatları için güzel bir konsept uygulandığını da söylemek gerekiyor. İlanlarda araçların model yılını, kaç kilometrede olduğunu, otomatik ya da manuel olduğunu ve dizel ile benzinli olduğunu görebiliyorsunuz.

Yine araçların içerisine girdiğiniz zaman yani ilanları görüntülediğiniz zaman da hasar kaydı raporları önünüze çıkıyor.

Ekspertiz raporu olarak da görebileceğiniz bir raporla araç hakkında bilgileri alabiliyorsunuz. Satışlar konusunda dediğimiz gibi kullanıcıları en memnun eden kısım fiyatlarda yapılan indirim olacak.

N11 2.el araç satışı indirimleri araçtan araca değişiyor ama genel olarak %5-7 arasında bir indirim söz konusu. Tabii ki bu fiyatlarda şunu da unutmamak gerekiyor ki %5’lik yapılan bir indirim bile miktar yüksek olduğu için ciddi bir indirim anlamına geliyor. Benzer araç kampanyalarını görecek miyiz ya da indirimli N11 2.el araç satışı sürekli mi olacak belli değil. Burada stok diye bir durum zaten yok. Her araçtan 1 adet bulunuyor.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version