Yüksek verimliliğe sahip LED farları, LED stop lambaları ve dinamik arka sinyalleri ile dikkat çeken Volkswagen Golf R Estate, aerodinamik ön ve arka tampon tasarımı ve yere daha sağlam basmasını sağlayan 18″ çapına kadar yepyeni alüminyum alaşımlı jant seçenekleriyle ile de gözümüzü alıyor.

Volkswagen Golf R Estate Öne Çıkan Özellikleri

Ne kadar yeni?

2017 yılı için daha fazla güçlenen, daha derli toplu kabine araçta daha iyi bilgi-eğlence sistemi opsiyonları var. Kullanıcılar memnun kalmaya devam edecekler.

Dikkat çekici mi?

R logolu mavi metalik araç artık bir klişe haline geldi. Görsel olarak oldukça sade ve otoparkta kolaylıkla fark etmeden yanından geçebilirsiniz.

Benim yaşamım için yer var mı?

Station Golf R, koltuklar normal durumdayken 250 litre kadar daha fazla alan sunuyor. Performans ve yol tutuş konusunda eksiklik sunmadan bunu başarıyor.

Aşırı teknolojiye mi sahip?

Trafik asistanı gibi teknolojiler size yardımcı olabilir. Böylece eşinizin seçtiği müzikleri daha rahat dinleyebilirsiniz.

Görevini yerine getiriyor mu?

Biraz ses desteğine ihtiyaç duysa da 2.0 litre dört silindirli motorun Leon’dakine göre söyleyecek daha fazla şeyi var. Doğru şartlarda üstün bir otomobil.

Heyecan verici mi, yoksa tatsız mı?

Her türlü hava şartında onu zorlayabilirsiniz. Amacı eğlenceden çok verimlilik. Bunu da bir Alamn disipliniyle çok iyi yapıyor.

Volkswagen Golf Estate R DSG Teknik Veriler

Fiyat: £ 35,300
Test aracı fiyatı: £ 39,535
Motor: 1984 cc turbo 4 silindir, 306 HP @ 5500 d/dak, 400 Nm @ 2000 d/dak
Aktarma: 7 ileri çift kavramalı otomatik, dört çeker
Performans: 4.8 sn 0-100 km/s, 250 km/s, 7.2 lt/100 km, 164 g/km CO2
Ağırlık: 1593 kg
Satış tarihi: Şimdi

Kaynak: Car

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version