Volkswagen Passat, prestijli ve yüksek donanım özelliklerine sahip bir araç olması nedeniyle çok tercih ediliyor. En azından ülkemizde durum bu. İstisna olan bölgeler var. Mesela aracın ABD satışlarının duracağının haberini yakın zamanda yapmıştık. Fakat ne olursa olsun serinin ülkemizde yüksek satış rakamlarına ulaşmış olduğu kanıtlanmış durumda. Görünen o ki yıl sonuna kadar yüksek satışlar daha da katlanacak.

Öyle ki döviz kurunda yaşanan olumlu yöndeki değişim, aracın fiyatlarına hemen yansıdı. Sonunda diyebileceğimiz şekilde aracın fiyatlarına indirim geldi. Sizi daha fazla meraklandırmadan fiyatlara geçelim.

Volkswagen Passat İndirimli Fiyatları

Volkswagen Passat indirimi tamamen kur ile alakalı bir durum. Kampanya değil ve direkt kur etkisi. Çünkü şöyle bir durum var ki araç, Kasım ayının başında fırlayan döviz kurlarından sonra bir kez daha zamlanmış ve 411 bin TL fiyata çıkmıştı.

Ekim ayında yapılan zam sonrasında bir zam da Kasım ayının başında duyurulmuştu. Aradan çok zaman geçmedi ama Volkswagen dövizdeki olumlu etkiyi takip eder şekilde fiyatları yeniden aşağı indirdi.

411 bin TL olan giriş paketinin fiyatı 384 bin TL rakamına inmiş oldu. Fiyatlar yeniden Ekim ayı seviyelerine gerilemiş oldu. Buna neden seviniyoruz çünkü her seferinde karşınıza artış haberleri ile çıkıyoruz.

Konumuz genelde zamlar oluyor. Her ay yeni bir zam bekliyoruz ve artış sürekli kendini hissettiriyor. Böyle olunca yapılan en ufak indirim bile çift etki sağlamış oluyor. Hem zam gelmemiş oluyor hem de zam gelmediği gibi bir miktar da indirim yapılmış oluyor.

Bu giriş seviyesi için geçerli olan rakamlar. Bir de üst donanım paketlerini değerlendirmek lazım. En üst donanım paketinde Kasım başında fiyat 968 bin TL idi. Bakın 968 bin TL. İndirim sonrasında ise fiyat 905 bin TL seviyesine geldi.

Biz indirimli ve indirimsiz fiyatların da görsellerini paylaşacağız. Tüm paketler için seçenekleri görebilirsiniz. Dileriz Volkswagen Passat indirimi geri alınmaz ve yeni bir zam haberi gelmez. İndirimler devam etmeli.

İndirim Öncesi Fiyatlar

İndirim Sonrası Fiyatlar

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version