Bazı efsane modellerini elektrikli yeni nesil olarak tekrar gündeme getirmesi beklenen Renault, bu proje kapsamında Yeni Renault 5 modelini de hazırlıyor. Markanın tamamen elektrikli olarak üreteceği bu modelin, efsane serinin devamı olacağı da yine gelen bilgiler de ortaya çıkan detaylar arasında.

Araç için çok fazla bilgi yok ama yavaş yavaş paylaşımlar da gelmeye başladı. En son marka Yeni Renault 5 modelinin konsept versiyonu için teaser görüntüleri paylaştı. Karanlık olsa da görüntüler içerisinden nasıl bir araç bekleyeceğimizi az çok anlamış olduk.

Yeni Renault 5 Sert Bir Görüntüyle Gelecek

Seri üretim versiyonu değil de konsept versiyonuna ait olduğu söylenen görsellerde, aracın ön kısmında tam boy LED aydınlatmanın olacağını anlıyoruz.

Izgara alanının olduğu kısımda yer alan tam boy LED aydınlatma gösteriyor ki beklendiği gibi araç EV modeli olacak.

Ön kısımda dikkat çeken bir diğer bölüm ise bu LED şeridinin altında yer alan aydınlatma kısmı.

Ralli araçlarında gördüğümüz far takımına benzer bir far takımının kullanılacağı net olarak anlaşılıyor.

Yeni Renault 5 için paylaşılan görsellerden anladığımız kadarıyla dikkat çeken bir diğer kısım ise arka bölümde yer alan kanat olacak.

Araç çok büyük değil ama araçta kullanılacak olan kanat kısmı bir hayli büyük olacak gibi gözüküyor. Spoyler kısmında bu kadar büyük bir kanat kullanılması, serinin beklendiği gibi yüksek performanslı olacağını da işaret ediyor.

İşin teknik veriler kısmına geçtiğimiz zaman ise herhangi bir teknik verinin açıklanmamış olduğunu ekleyelim. Muhtemelen bu konsept versiyon açıklandıktan sonra teknik veriler konusunda daha fazla bilgi verilecek.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version